PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

Wróżę temu filmu klapę finansową.

ocenił(a) film na 6

Ja wróżę tobie słabe oceny z polskiego

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 5

Panie kierowniku, oczko się odlepiło temu misiu :D

użytkownik usunięty
Krytykant

He he xD

ja na to czekam wiec juz piszesz glupoty ze nikt nie czeka,spewnoscia czeka wiecej osob.a powrozyc to mozesz sobie z reki

ocenił(a) film na 10

- 16000 ludzi chce go zobaczyć na samym filmweb.pl
- w internetach pojawia się masę wzmianek na temat 300: Rise of an Empire
- $454,592,590 wypracowane przez pierwszą część
- dobry teaser
- dobre plakaty
- przekładana data premiery

Jeżeli 300: Rise of an Empire będzie trzymało poziom 300 film zarobi miliony monet.

ocenił(a) film na 3
mentalista0

ale nie będzie Butlera. Myślałem, że film opowiadać miał o okresie przed bitwą pod Termopilami...

ocenił(a) film na 3
tragta

Nigdy nie oglądam zwiastunów. Nie wyobrażałem sobie też nowej części 300 bez Leonidasa.

ocenił(a) film na 3
tragta

Chociaż na pewno obejrzę z racji uwielbienia pierwszego ;)

tragta

Film będzie opowiadał o bitwie morskiej pod Salaminą, która rozegrała się po bitwie w wąwozie Termopilskim, jest to więc sequel pierwszej części. Ja osobiście nie mogę się doczekać filmu i mam nadzieję że poziom będzie porównywalny do pierwszej części :)

ocenił(a) film na 3
mmc7

Część filmu, będzie przed bitwą przed Termopilami. Tak mi się przynajmniej wydaje. Co do Butlera, to pierwotnie chyba był zainteresowany powrotem, ale się rozmyślił - być może rola była za mała i niewarta zachodu. W każdym razie, w scenariuszu postać Leonidasa przez jakiś czas była, ale później ją wykreślili.

mentalista0

"- dobry teaser
- dobre plakaty"

Aha.

ocenił(a) film na 10
DramaticBrony

Coś śmiesznego napisałem ?

mentalista0

Skąd ten pomysł?

To będzie pewnie fajny, przyjemny film akcji, na pewno na siebie zarobi:)

ocenił(a) film na 7

Właśnie że wiele osób na tą kontynuacje czeka wiec mów za siebie

Nie wiem czemu, ale ja tez mam dziwne przeczucie ze to bedzie klapa. Nie tylko finansowa, ale wogole. Cos mi podpowiada ze ten film to bedzie pasztet...

Brudnybojek

Tak, tak... Oczywiscie wypowiadam sie tylko w swoim imieniu.

Brudnybojek

Pójdę na ten film dla samego tekstu ze zwiastuna: lepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanach. Leonidas był rewelacyjny ale jego żona... fantastyczna - to jej skinienie głowy w 300 przed zabiciem posłów - piękne.

Osobiście czekam na ten film

Za dużo byście chcieli od następcy 300, podejdźcie do filmu z odrobiną luzu i będzie dobrze

ocenił(a) film na 7

Osobiście się bardzo boję że ten film będzie klapą, robiony tylko i wyłącznie dla pieniędzy w przeciwieństwie do pierwszej części która okazała się zaje*stym filmem która kontynuacji nie potrzebowała. Jak zobaczyłem reklamę w kinie to chciałem krzyknąć ,,Wy ch*je, jak mogliście zrobić kontynuację 300, j*bani niedorozwoje nie kochane przez matkę". Oczywiście to moje osobiste zdanie i nikomu nic do tego, a film pewnie mimo to obejrzę ale nie w kinie, poczekam jak będzie dobra kopia do ściągnięcia, jak mi się spodoba to kupie na płycie.