PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=486130}

300: Początek imperium

300: Rise of an Empire
2014
6,1 96 tys. ocen
6,1 10 1 96020
5,8 31 krytyków
300: Początek imperium
powrót do forum filmu 300: Początek imperium

To nie to

ocenił(a) film na 5

Myslalem, ze w Poczatek Imperium bedzie wiecej tego, co w 300 bylo najlepsze czyli wiecej
pojedynkow. Tymczasem mamy duzo gadania i jakas prywatna wojenke miedzy Kobieta a
Mezczyzna. Naprawde sie zawiodlem. W dodatku nie pomaga mruczenie Artemizji. Owszem, jezeli
kobieta mowi ledwo slyszalnym glosem, to jest to "seksowne", ale tutaj po prostu to wnerwia.

MYRONfw

Ale musisz przyznać, że Eva grała na wysokości zadania. Do niej się nie przyczepię, ale reszta już badziewie.

ocenił(a) film na 5
olasia123

Gdyby nie mruczala, to tak - 10/10. A sam film przeciez powstal dla samej kasy. Bo tak szczerze, to nawet nie pokazali akcji po tym, jak zginelo 300 tylko inna "bitwe", ktora dziala sie w tym samym czasie.

@down - Krew i w oryginalych 300 byla beznadziejna, ale bylo jej tak malo, ze sie na to nie zwracalo uwagi. Tutaj jest tego za duzo i sie widzi.

ocenił(a) film na 4
MYRONfw

Dla mnie to tragedia efekty z krwią żałosne

użytkownik usunięty
MYRONfw

wnerwiał to ten żałosny leonidas z pierwszej części i ten temistokles z tej w ogóle grecy zawsze byli podludźmi dlatego szkoda że ten film nie trzymał strony persów

ocenił(a) film na 5

Mi ich gra nie przeszkadzala. By dali wiecej walki - tylko tyle mi potrzeba przy takich filmach.

ocenił(a) film na 3
MYRONfw

film słabiuuutki oj cieniuutki....niestety
oby tak nie było z sin city 2