Książkę przeczytałam zaraz po wydaniu, od lat czekam na ten film, i jak na złość nigdzie go nie idzie obejrzeć :(
Właśnie ja też szukam ale nigdzie go nie ma :( a wiesz może gdzie można książkę dostać ?
swoją kupiłam (prawdopodobnie) w em pi ku; ebooki niby są na cho mi ku ale nie sprawdzałam :)
no właśnie na jakiej stronie? chętnie też bym obejrzała, bo do tej pory to same jakieś naciągane stronki wyskakiwały.
A jednak, udało mi się i ściągnęłam film. 1,5gb, ale opłaciło się, zaraz zabieram się do seansu. Tylko napisów nie ma. Jak będziesz chciała, to dam Ci linki, gdzie ściągnąć.
Ja napisów nie miałam i w sumie chętnie bym przygarnęła. Ale i bez napisów można zrozumieć.
ej dzięki wam wszystkim za podanie gdzie to mogę obejrzeć i pobrać bo naprawdę zależało mi na oglądnięciu tego filmu ponieważ książek już w księgarniach nie ma a nie chciałam zamawiać przez internet :)
Tak ja też oglądnęłam i naprawdę poruszyła mnie ta historia :( Chciałabym jeszcze książkę przeczytać ale brak czasu i kasy :)
ja musze odsapnąć od tego, po prostu człowiek caly czas po seansie zastanawia sie co sam by zrobil w takiej sytuacji jakby sie zachowal, to jest przerazajace ;0
Ja bardzo podziwiam Natashe po tym że dała radę z takim człowiekiem ja naprawdę pewnie szybko bym się załamała.
Podaje linka http://www.zfilmeonline.org/3096-tage-2013-online-subtitrat/
mam nadzieje ze mozna obejrzec caly film
pozdrawiam