PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=597895}
6,1 14 tys. ocen
6,1 10 1 13516
360. Połączeni
powrót do forum filmu 360. Połączeni

czy to będzie kolejna część 300?

alorodar

serio?

Przemo__C.

czy wy jaja sobie robicie ? Sądzicie że druga część 300-stu nazywałą by sie 360 ????? Nie sądzicie że to nawet głupio brzmi jak i wygląda ???? to bedzie komplenie inny film i o czym innym... przeczytajcie opis...

ocenił(a) film na 4
djxeon

serio?

djxeon

ja myślę że 360 to bardzo trafiony tytuł!

alorodar

good joke ;)

alorodar

Umarłem XD

Lowca_Snow

haha megafacepalm przecież 300 to jest legenda o 300-tu spartanach, czy widziałeś kiedyś drugą część legendy??

Forrest00

a ty musisz wszystko tak na poważnie brać? ;)

Forrest00

tj dopiero dystans do swiata.. pzdr:)

Lowca_Snow

>Umarłem XD

Ja też. ;))) A jeszcze następna będzie nazywała się 720. ;)

alorodar

Sequel, czy też raczej prequel 300 będzie nosić tytuł Xerxes.

alorodar

Haha.! Ale sie uśmialem xD Kolejna część "300" powinna nosić nazwę "300 2" xD

MrSnack

A nie "Szejset"? ;D

użytkownik usunięty
ntx

Sześćset ;-)

Serio? ;-)

alorodar

nice 1 :))

alorodar

Z tego co wiem to będzie adaptacja konsoli microsoft xbox

marcinohimself

tak wskrzeszą tych 60 co umarli, dodadzą do 300 i będzie film. xDD

moose_of_justice

hahahah, alorodar, rządzisz :D

moose_of_justice

dobreee:D

alorodar

Umarłem, zmartwychwstałem i znowu umarłem :DD

radek0000005

Ale dałeś stary pocisk. Druga część 300. Dobre. To będzie film o tym jak ludzie z różnych sfer społecznych angażują się w związki fizyczne i jakie następnie są tego następstwa. A tak poza tym to brakuje w obsadzie Eminema.

alorodar

nie - to prequel 300 - opowiada o śmierci owych 60

Kamecha

Dobre ;)

alorodar

Tak, ale zastanawiam się dlaczego nie zrealizlowali 330, tylko od razu biorą się za 360.

Mowiacy_do_reki

z tego samego powodu dla którego Xbox jest 360 a nie 330

Kamecha

Wytłumacz.

Mowiacy_do_reki

płyty i wentylatory w xbox kręcą się dokoła własnej osi zataczając tym samych 360 stopni

Kamecha

Rządzisz ;-)

alorodar

padłem na ryj :D

alorodar

Tak., będzie.

alorodar

haha

alorodar

Mało ludzi zauważyło, że to po prostu żart.

alorodar

druga część 300 to będzie już tylko 30, gdyż reszta zginęła :-D trzecia część to już tylko 3. O czwartej już wolę się nie wypowiadać :-D

ocenił(a) film na 4
azu

pół ?

David_Ames

jeden i jego polowka:D

alorodar

Masz na koncie dobry uczynek. Poprawiłeś humor tylu osobom ;).

bee2r

dokladnie!:D a licznik bije..:D

anuta

Ale jakby się nad tym zastanowić i spróbować wysnuć głębsze filozoficzne wnioski, to jest to na prawdę niesamowite. Ja sam skomentowałem tą jakże krótką wypowiedź już przeszło pół roku temu i jak widzę wciąż ten temat trzyma się na samej górze tematów o filmie 360. Jak dotąd pamiętam tylko jakieś marne przekomarzania się małych dzieci, które tu na filmiewbie osiągają podobną długość i się utrzymują na samym szczycie tematów o innych filmach, typu "ten film jest wspaniały bo .... ty tego nie rozumiesz .... ja mam racje ty nie itp" i przy okazji mnóstwo obelg, czyli taki najniższy poziom, udowadniania że jest się niby lepszym "kinomanem" i "krytykiem" od innych, a tu taki miły wyjątek. Na serio gość powinien dostać jakąś nagrodę. Wypowiedź "czy to będzie kolejna część 300?" jest ewenementem na skalę całego filmwebu w zupełnie pozytywnym znaczeniu. Tyle komentarzy.... Gość chyba sobie nawet nie zdawał sprawy jaką lawinę wywoła tą wypowiedzią.
Acha należy dodać, że użytkownik alorodar idealnie potrafi łączyć naród, może jakaś kariera polityka panie alorodar , hmmm?

bee2r

no tak tak, swietne zlamanie schematu o jakim wspominasz, samonakrecajace sie lawiny agresji, tu - salwy smiechu:) nalezy sie przynajmniej szary łeb za zasługi:P polityka, tudzież pocieszyciela po Ojro ;-) niezapeszajac oczywiscie:D

anuta

Tak powinien dostać szary łeb z wyraźnym odnośnikiem do tego tematu :)
Zwłaszcza iż to była celowa zagrywka z jego strony bo przyglądając się filmom jakie ogląda i jak je ocenia nie sprawia wrażenia jakiegoś tłoka...

bee2r

szkoda ze sam sie nie udzielil w temacie , coz, domena wielkich ludzi, skormnosc.... :D niestety nie wglebialam sie w filmografie w/w ale wierze na slowo:))

użytkownik usunięty
alorodar

jak miałaby być kontynuacja 300 jak 300 było tylko jednych i polegli?

ocenił(a) film na 4

Hahhaha,ale nadadzą się jeszcze na zombie xD

użytkownik usunięty
Gocha9307

Zhańbić 300 stworzeniem zombie? To lepiej znaleźć (czyt. stworzyć) w historii nowa epicką bitwę.Za kasę można nawet wmawiać ludziom, że to Amerykanie podbili Europę.To czemu i nie można stworzyć nowej ,bardziej epickiej bitwy?

ocenił(a) film na 4

To był żart i myślę że nikt by nie był w stanie stworzyć kolejnej tak ,,epickiej bitwy'' a tym bardziej jej zekranizować.300 to niepowtarzalny film i długo będziemy musieli czekać aż ktoś tak świetnie zobrazuje nam jakąś inną bitwe.

użytkownik usunięty
Gocha9307

Może być tak, że jakieś wielkie imperium, zjednoczone i silne, zaatakuje skłócone plemiona i te, słabe militarnie i gospodarczo, zjednoczą się w wielkiej bitwie.

czy macie jakieś działające linki do filmu z napisami?

EddardStark

jak do tego o zombie, to raczej niepotrzebne. 95% Dialogów to "-argh!" w różnych dialektach.

EddardStark

o i wreszcie dobre pytanie!