PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=543752}
6,3 3,8 tys. ocen
6,3 10 1 3803
4.3.2.1.
powrót do forum filmu 4.3.2.1.

tak glupiego filmu dawno nie widzialem, moze dobry dla dzieciakow i malo wymagajacych widzów, ale dla mnie slaby na maxa

ocenił(a) film na 2
ajzakus

Zgadzam się. Ja dotrwałam do połowy, licząc na jakiś cud:)

ocenił(a) film na 2
ajzakus

Aha, jeszcze coś. On z każdą minutą był coraz głupszy.

ocenił(a) film na 6
298paula986

Ja jakimś cudem dokończyłem film ale było dużo niedopatrzeń.. Ten film bardziej przypominał mi komedię kryminalną niż thriller. Ale cóż.. fabuła muszę przyznać była dobra ale ten klimat..

ajzakus

Wiecie co? wasza trójka powinna się zająć reżyserowaniem. Tyle w tym temacie, nie ważcie się odpowiadać.

ocenił(a) film na 10
temudzin_2

łahahah to byłby na pewno hit. Krytycy wielcy.

ocenił(a) film na 5
kejtupka

Nie wiem czemu się czepiacie, nie wszystkim musi się podobać. Film nie jest zbyt wysokich lotów, ale przynajmniej kilka fajnych dziewczyn było :D

ocenił(a) film na 6
temudzin_2

Podoba mi się Twój komentarz:)

ocenił(a) film na 1
temudzin_2

JESTES CHORY JAK CI SIE PODOBAL 1 2 3 4 WEZ SOBIE ZOBACZ Intermission I POREOWNAJ FILMY ANGIELSKIE I NIE MOJA wina ze jestes malo wymagajacy widz..ja interesuje sie filamami od 20 lat...widzialem takie filmy jakich nigdy nie widziales..twoj poziom to 1 2 3 4

ocenił(a) film na 7
ajzakus

Ale z ciebie kretyn, misiu.

temudzin_2

powinni na galerach zapierdalać trole podłe....

ocenił(a) film na 4
ajzakus

Kolego ten film mogl Ci sie nie podobac, ale jakim prawem oceniasz go na 1/10 i psujesz mu ocene skoro ogladnales tylko 20 min ? znam wiele filmow ktore maja oceny srednie powyzej 8 a po ogladnieciu 20 min zasluguja na 2 a pozniej sie dopiero rozkrecaja. Ja ogladnalem caly, i mimo ze nie jest to thriller to sam pomysl przedstawienia sytuacji z 4 roznych perspektyw zasluguje na 5/6. Wiec moim zdaniem na pewno na 1 nie zasluzyl, jesli chcesz ogladnac film ktory zasluguje na 1 to polecam "Bad Biology". Jak go ogladniesz to porownaj do tego i wtedy sie zastanow czy faktycznie zasluzyl na 1 :)

ocenił(a) film na 1
grzesiekpl88

akurat widzialem bad bilogy i duzo lepszy, w pewnych kregac jest uznawany za kultowy

ocenił(a) film na 4
ajzakus

dla mnie ten film tez nie jest oskarowa pozycja i dalem mu tylko 6 ale jesli bad biology jest dla Ciebie duzo lepszy i jak to mowisz, ze jest "w pewnych kregach uznawany za kultowy" to zycze powodzenia :D tak pustego i glupiego filmu nie widzialem, a widzialem filmow bardzo duzo. W ciekawych kregach sie obracasz :P a chodzilo mi o to, ze nie ocenia sie filmu po 20 minutach, to tak jakbys ocenil ksiazke czytajac 10 stron...

Ale jak widac jednak dobre filmy potrafisz docenic jak chocby Skazani na Shawshank, choc uwazam ze ocena 7 jest nieco zanizona bo jest to film uznawany za najlepszy film wszech czasow...

ocenił(a) film na 1
grzesiekpl88

ILE MASZ LAT? 20? TO MOZE CI SIE PODOBAC 1 2 3 4 JA MAM WIECEJ WIEC WOLE TEN Tyranozaur ZOBACZ GO I ZROZUM ROZNICE..OGLADAM FILMY OD WIELU LAT I ODROZNIAM PO 20 MINUTACH CZY FILM MA POTENCJAL CZY NIE...ZOBACZ Tyranozaur A POGADAMY

ocenił(a) film na 4
ajzakus

Koledze widze Caps Lock się zaciął :) Skoro masz więcej lat to po moim nicku powinieneś się domyślić, że mam 23. Też oglądam filmy od kilku lat, mam już ponad tysiąc na koncie więc też potrafię poznać czy film potencjał ma czy nie ale z nudów oglądnąłem ten do końca. Tematem dyskusji nie jest to czy jest dobry czy nie, bo dla mnie też jest przeciętny a nawet słaby (ocenę dałem tylko za pomysł bo sama fabuła jest płytka) ale chodziło o to że skoro uznałeś, że film potencjału nie ma i nie warto go oglądać to nie musiałeś go oceniać, bo oceny nie są za potencjał tylko za cały film... a skoro całego nie oglądnąłeś to Twoja ocena nie może być miarodajna. Bo tak jak mówiłem są filmy (co pewnie wiesz), które z początku są bardzo bardzo słabe i zanosi się, że będą takie do końca, a potrafią później dostać takiego kopa, że człowiek spada z krzesła.

ocenił(a) film na 1
grzesiekpl88

ja nie ogladam od kilku tylko od 20 paru, kino konesera, wyszukane pozycje, filmy brutalne, dramatyczne , pojechane..4 3 2 1 to dobry film dla mlodzienca takiego jak Ty..

ocenił(a) film na 4
ajzakus

jak we wcześniejszej wypowiedzi widać tego filmu wcale nie uznaję za dobry więc proponuję czytać ze zrozumieniem :) no ale mniejsza o to, ja też wole ambitniejsze filmy ale pewnie ciężko Ci to zrozumieć bo mam tylko 23 lata... heh

ocenił(a) film na 5
grzesiekpl88

Dokładnie się z tobą zgadzam grzesiekpl88 , jak ktoś ogląda film 20 minut a potem wystawia mu ocenę 1 , to jest bezsensu,film sie rozkręca itp a po za tym żeby wystawić 1 to film musi być bardzo straszną szmirą,może ajzakus jesteś jednym z tych co wystawia 1 i 10 , przez takich jak ty ludzi a niestety sporo ich, na filmwebie oceny są porąbane, ja mam ponad 400 obejrzanych filmów od kąt założyłem konto na FW i mam tylko trzy jedynki , film może być bardzo zły(2) słaby(3) ujdzie(4) ale na pewno nie zasługuje na 1 i jak oglądałeś go 20 minut to nie powinieneś oceniać ,dlatego ja nie sugeruje się średnia ocen na filmwebie już od dawna bo niestety takich ludzi jak ajzakus jest coraz więcej. Jak dla mnie film 5/6 , fajnie przedstawione historie z punktu 4 postaci. Pozdro grzesiekpl88

ocenił(a) film na 1
grzesiekpl88

HAHAHA JESTES CHORY PSYCHICZNIE..BAD BILOGY TO POCISK FILM

ocenił(a) film na 4
ajzakus

To, że Tobie podobał się ten film, a mi nie, znaczy tylko że mamy inny gust. A nie każdy kto ma inny gust od Ciebie jest od razu chory psychicznie, nie sądzisz ? jak komuś brakuje argumentów to najlepiej wyzywać innych od chorych psychicznie :) Tylko wiesz na mnie to wrażenia nie robi, zresztą nie będę dyskutował z kimś kto nie ma zielonego pojęcia jak obiektywnie oceniać filmy, tylko tym które mu się spodobają daje zawyżone oceny a pozostałym celowo obniża noty...

ocenił(a) film na 4
ajzakus

zreszta po Twoich ocenach dla filmow patrzac to chcesz sie bawic w krytyka, ale wiesz co ? troche Ci to nie wychodzi :D takim filmom jak "Podziemny krag" czy "Siedem" dac 5 albo "Constantine" 1 to trzeba nie miec zielonego pojecia o filmach...

ocenił(a) film na 1
grzesiekpl88

bo ja ogladam troszke inne filmy, takie o ktorych nigdy sie nie dwoiesz bo nie sa znane w polce..podam Ci jeden tytul ZEBRA CROSSING DAJE 10/10 lubie filmy hardcorowe, z dramatem, zyciowe, ostre

ocenił(a) film na 4
ajzakus

to ze nie sa znane w polsce nie znaczy, ze o nich nie wiem. Akurat zebra crossing widzialem wiec nie do konca masz racje :)

grzesiekpl88

Zebra Crossing nie był zly ale La Haine jest o niebo lepszy i tutaj chyba nikt nie zaprzeczy :P

ajzakus

zgadzam się z grzesiekpl88

Jeśli dałeś te oceny to pajac z ciebie a nie znawca.

Człowiek który daje ocenę po 20 minutach,to dla mnie skończony DEBIL.
Oczywiście mogłeś się wypowiedzieć,że ci się nie podobało 20 minut,ale po co cię ręka świerzbi do oceniania?!

ocenił(a) film na 8
ajzakus

Starszy temat, ale go trochę odgrzebię. Dla mnie niezły film, jeśli ktoś szuka "ambitnego kina" i wybiera 4,3,2,1 to chyba nie może się uznać za wybitnego (filmo)znawce, już nie mówiąc o ocenianiu po 20 minutach. Ja filmów może nie oceniam zbyt obiektywnie, ale przynajmniej je najpierw oglądam ;) dałabym 6/7, głównie za konstrukcję i grę aktorską, ale oceniam na 8, bo film ma niższą średnią niż zasługuje :P przyjemny film na relaksujący wieczór