jeżeli chodzi o klimat. Ale fakt cackania się z dwoma frajeram z AK-47 to lekkie przegięcie. Co oni snajperów nie mieli. 2 na dach, dwa naboje, dwa trupy.
rewelacja, zwłaszcz, że na faktach... i dlatego taki dobry bali się użyć snajperów, to nie Hollywood...
Obejrzałem uważnie i z zainteresowaniem - jest tam informacja na początku filmu, że jest to oparte na faktach, oraz trochę statystyki o praktycznym używaniu broni przez L.A.P.D. - stąd ta beznadziejna skuteczność i mierne uzbrojenie. Per analogia - gdyby żydzi wiedzieli, że z małego Adolfka wyrośnie taki skur.... - udusiliby by go w kołysce
Ha ,ha z frajerami z AK-47.To nie byli jacyś pajace z pod budy z piwem.Sami przerabiali sobie broń,magazynki,oporządzenie.Nie robili tego pierwszy raz.Tamten okazał się jednak ostatni.
Ale mimo wszystko przegięcie. Jak już mówiłem, z wiatrówki bym ich trafił, gdyby wyszli na środek, tak jak to było na filmie.
kolejny geniusz. Takistwardy, to trafi pistoletem z odelgłosci kilkudziesieciu metrów pod gęstym ostrzałem z kałącha który dziurawi radiowóz jak papier.
Film na faktach, nie wierzysz? oszuja na youtube orginału z helikoptera.
hahaha ,ale bzdury pan gadasz na kółkach. Nie wierzysz? poszukaj na youtube. To była prawdziwa relacja na żywo. Pociski policji naprwade im nei wyrządzały szkód a oni zalewali radiowozy masą kul.
Przegiecie.. hahaha weź sie schowaj i nie komentuj już.
Widziałem ten filmik na youtube i po pierwsze, przestępcy kryją sie za samochodami (a nie tak jak na filmie, stoją na środku), po drugie wymiana ognia odbywa sie na większą odległość.
tak, to ciekawe bo ja widzialem na tym samym filmiku że stoja jakis czas na placyku zanim sie kryja za samochodem. Prawde mówiac wiekszosć scen z filmu jest bardzo dokładnym odwzorowaniem tych z prawdziwej akcji.
dokładnie, snajperów nie mieli to był 1997 rok, widziałeś czym swat przyjechał? zwykłym radiowozem, w dodatku jeden w krótkich spodenkach... widać to również na autentycznych filmach które można obadać na YouTube od tamtego wydarzenia zaczęto wprowadzać reformy, trzeba było dokładnie oglądać film, wszystko jest wyjaśnione, film na faktach dlatego mi się podoba :) nie ma ściemy