Emeryci i ich gdybanie ;) Można mieć dużo mniej lat i też związek może się rozpaść !Samo życie ;) Powodów można wymieniać bez końca ... Ogólnie nic ciekawego ani oryginalnego ! Jednym słowem nuda !
Nuda? W takim razie obejrzyj The Room z 2015. To jest dopiero nuda. 5/10
Jakos dalem temu pseudo ambitnemu filmowi. I ze nominowali taki szajs The Room. Żenada
Chyba nie masz na myśli "tego" Roomu? Bo jeśli tak to najwidoczniej wrażliwością jesteś mocno na bakier.
"The Room" toi akurat jeden z najlepszych filmów zeszłego roku. Mądry, oryginalny i do tego wzruszający. Udowodnij mi merytorycznie, ze to pseudo ambitny film. Bo hasła rzucać sobie można do woli...
"Udowodnij mi merytorycznie, ze to pseudo ambitny film. Bo hasła rzucać sobie można do woli..."
TO sobie obejrzy to ścierwo i zobaczysz, ze to gniot na 4/10.\
Oglądałam i nie zgadzam się z Tobą zupełnie. Zamiast czytać inwektywy wobec filmu (niezbyt wyszukane), wolałabym przeczytać uzasadnienie - rzeczowe i sensowne.
Zapytam więc jeszcze raz: dlaczego uważasz, że "The Room" to gniot?
Szkoda, ze krytycy ci mowia jak oceniac filmy.
To sobie przeczytaj..http://www.filmweb.pl/film/Pokój-2015-731541/discussion/Ludzie+co+je st+z+wami,2753333
Nikt mi nic nie mówi. :)
To, że Ty oceniasz film nisko, nie oznacza, że wszyscy inni, którzy go cenią, nie robią tego z własnej nieprzymuszonej woli, bo mają odmienny gust niż Ty. Lub inną wrażliwość.