45 lat

45 Years
2015
6,7 8,7 tys. ocen
6,7 10 1 8679
7,0 27 krytyków
45 lat
powrót do forum filmu 45 lat

Słaby !

ocenił(a) film na 3

Emeryci i ich gdybanie ;) Można mieć dużo mniej lat i też związek może się rozpaść !Samo życie ;) Powodów można wymieniać bez końca ... Ogólnie nic ciekawego ani oryginalnego ! Jednym słowem nuda !

użytkownik usunięty
con_desiros

Nuda? W takim razie obejrzyj The Room z 2015. To jest dopiero nuda. 5/10
Jakos dalem temu pseudo ambitnemu filmowi. I ze nominowali taki szajs The Room. Żenada

ocenił(a) film na 5

Chyba nie masz na myśli "tego" Roomu? Bo jeśli tak to najwidoczniej wrażliwością jesteś mocno na bakier.

użytkownik usunięty
Bokciu

Ten room. Widzisz 2015.
Kompromitacja na całej linii ten pseudo ambitny film

ocenił(a) film na 7

"The Room" toi akurat jeden z najlepszych filmów zeszłego roku. Mądry, oryginalny i do tego wzruszający. Udowodnij mi merytorycznie, ze to pseudo ambitny film. Bo hasła rzucać sobie można do woli...

użytkownik usunięty
Offi

"Udowodnij mi merytorycznie, ze to pseudo ambitny film. Bo hasła rzucać sobie można do woli..."
TO sobie obejrzy to ścierwo i zobaczysz, ze to gniot na 4/10.\

ocenił(a) film na 7

Oglądałam i nie zgadzam się z Tobą zupełnie. Zamiast czytać inwektywy wobec filmu (niezbyt wyszukane), wolałabym przeczytać uzasadnienie - rzeczowe i sensowne.
Zapytam więc jeszcze raz: dlaczego uważasz, że "The Room" to gniot?

użytkownik usunięty
Offi

Szkoda, ze krytycy ci mowia jak oceniac filmy.

To sobie przeczytaj..http://www.filmweb.pl/film/Pokój-2015-731541/discussion/Ludzie+co+je st+z+wami,2753333

ocenił(a) film na 7

Nikt mi nic nie mówi. :)
To, że Ty oceniasz film nisko, nie oznacza, że wszyscy inni, którzy go cenią, nie robią tego z własnej nieprzymuszonej woli, bo mają odmienny gust niż Ty. Lub inną wrażliwość.

ocenił(a) film na 7
con_desiros

A to nie należy pokazywać w kinie różnych przypadków rozpadu związków?