451° Fahrenheita

Fahrenheit 451
2018
5,0 7,0 tys. ocen
5,0 10 1 6960
4,8 5 krytyków
451° Fahrenheita
powrót do forum filmu 451° Fahrenheita

Prawdę mówiąc nie spodziewałem się czegoś lepszego. Większość netflixowych produkcji ma badzo prymitywny, nielogiczny i spłaszczony scenariusz. No w końcu to produkcje dla "płaskomózgich" gdzie niekoniecznie trzeba myśleć przy percepcji.

czessix

Ty za to na tyle inteligentny a nie zwrócił nawet uwagi na dystrybutora. Który jest nawet ukazany na początku filmu.
Swoją drogą - film oczywiście spiraciłeś, inaczej byś wiedział, a przed napisaniem krytycznego komentarza nawet nie wystarczyło Ci przyzwoitości by sprawdzić. Jednym słowem wystawiłeś sobie najgorszą możliwą laurkę intelektualnego lenia.

"niekoniecznie trzeba myśleć przy percepcji"

Zmartwię Cię, ale nie wyszło Ci napisanie czegoś mądrego. To zdanie ma tyle sensu co Twój komentarz o netflixie który nie ma nowym filmem nic wspólnego.

ocenił(a) film na 2
kuba1235

a masz w ogóle coś do napisania na temat filmu?.... chyba jednak nie - blokada gimbazjalna.

czessix

napisałem więcej od Ciebie bo przynajmniej dobrze wymieniłem nazwę dystrybutora.

ocenił(a) film na 2
kuba1235

sorki, nie mam akurat mozliwosci wstawiania polskich literek...
Naprawde chcesz liczyc ilosc wpisanego tekstu???
Gowno to to gowno - piec liter - jak bys nie liczyl, w tyl czy w przod. ot caly ten film.
Zacznj nie tylko patrzec ale i porownywac.

czessix

Szkoda tylko, że to film HBO, a nie Netflixa...

ocenił(a) film na 3
queen_kinga

nie ma sensu mu tego tłumaczyć. pewnie go nie stać na płatną subskrypcję i stąd ten jad i frustracja ;)

queen_kinga

Trudno odróżnić, Fahrenheit 451 prezentuje równie gówniany poziom co produkcje Netflixa.

ocenił(a) film na 2
czessix

To film hbo a nie netflixa ahahahahahahahqahahahahahahaah

czessix

Fakt, film raczej kojarzy się z niedorobionymi produkcjami Netflixa, a nie HBO. Bywa.