szkoda jak cholera !!
niepodoba mi się sztuczny angielski Van Dama średnie dialogi i masa nieporozumień
Mnie się ten film bardzo podobał, 9/10, bo była akcja, i Van Damme jako 52 latek w świetnej formie, jak w Expendables2!
Dokładnie tyle lat a Van Damme ciągle wymiata no i do twarzy mu z zarostem i okularami ja dałem mocne 7/10 nie wiem jak można dać ocenę poniżej 5 na prawdę nie wiem przecież akcja jest,fabuła nie głupia tyle się mówi o zaginięciach po których ni chu... nie ma śladu jak z tą dziewczynką z UK o której tak huczało w wiadomościach najprawdopodobniej większość nierozwiązanych spraw o zaginięciu dzieciaków mogła skończyć się właśnie tak jak w tym filmie choć tu oczywiście jest Happy End.
A ja nie wiem jak można dać ocenę powyżej 5.Van Damme jak to on w dobrej formie mimo wieku,ciekawy pomysł na film lecz scenariusz w wielu miejscach kuleje,gra aktorska drugiego planu totalna katastrofa i zasługuje na ocenę 1.Dałem 4 za Van Damma bo dobrze tu zagrał i za pomysł na film bo tematyka na czasie lecz wykonanie kiepskie ogólnie.