PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628324}

6 kul

Six Bullets
2012
6,3 8,2 tys. ocen
6,3 10 1 8233
5,6 5 krytyków
6 kul
powrót do forum filmu 6 kul

Nie jest to arcydzieło ale wartka akcja i dużo strzelanki jak to przystało na filmy JCVD. Można na luzie obejrzeć popijając Jacka Danielsa.

ocenił(a) film na 6
carmen8_fw

...fakt niezły film ,można spokojnie polecić fanom kina akcji.

carmen8_fw

Właśnie mamy zamiar oglądać, ale nie mamy Jacka Danielsa, tylko piwo. Da się to obejrzeć przy piwku? Bo jak nie to odłożymy na jutro. ;)

Burmistrz

Nie odpowiadałeś, więc obejrzeliśmy (na własne ryzyko).
Przewidywalne dla mnie były tylko 3 momenty.
Odmowa rzeźnika, DNA i scena końcowa.
Widocznie piwo nie działa tak proroczo jak "JD" :)

Burmistrz

Przepraszam, że wcześniej nie odpowiedziałem. A scenka z identyfikacją zwłok i z bransoletką. Jak tylko na nią spojrzał wiadomo było, że nie jest na tej ręce.
Rozśmieszyła mnie sytuacja kiedy JCVD pyta ojca dziewczynki czy strzelał z pistoletu. On odpowiedział, że nigdy za to jego żonka córka wojskowego tak. W końcowej scenie gościu bez wstępnego wyjaśnienia łapie kałacha i nawala jak zawodowiec. Z granatami też daje sobie nieźle radę.

carmen8_fw

No właśnie z tym DNA, chodziło mi o scenę z bransoletką, więc było to przewidywalne, ale kwestia umiejętności strzelania, niewiele ma wspólnego z przewidywalnością.
To jest bardziej błąd w scenariuszu.
Pozdrawiam.

carmen8_fw

Mnie rozwaliła pod koniec scena z tą dziewczyną co była po stronie złych, a gdy zobaczyła, że to juz koniec to udawała niewinna ofiarę i chyba z wszystkiego się wywinęła :D

AUTO

Faktycznie. Gdy zobaczyła, że jej kolesie nie mają już żadnych szans to stała się nagle niewinna dziewczynką.