PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=933}

60 sekund

Gone in Sixty Seconds
2000
7,3 154 tys. ocen
7,3 10 1 153989
5,8 36 krytyków
60 sekund
powrót do forum filmu 60 sekund

bo mi ten jak randall uciekał swoją ,,eleonorą`` na moście.

ocenił(a) film na 9
blazej138

Ten motyw wymiata..., w ogóle cały pościg shelby GT 500 był fajny, podobał mi się też motyw z tirolotem, który urywa przednią oś w "gangsterskim" wozie, lub gdy chłopcy wracają hamerem...;)

ocenił(a) film na 10
hary_5

wogóle cały film jest zajebisty ale dobre jeszcze było to jak Sphinx był w tej chłodni z trupami i jadł chleb.
pozdro dla ciebie i zapraszam do siebie mam tam ranking 10 najlepszych filmów sensacyjnych...

ocenił(a) film na 7
blazej138

co do Sphinxa to wogole jest super barwna postacia, rozwalil mnie jego tekst, gdy ekipa dowiedziala sie ze jednak niemy nie jest. Swietny film 9/10

blazej138

a mnie się najbardziej podobała scena, w której jakiś koleś przystawia gnata do głowy Dannego i chce ukraść mu samochód...monolog Późniejszy monolog Dannego jest świetny :D

ocenił(a) film na 10
Belzebubich

no nieźle go wtedy zjechał...
albo ten tekst gdy mirror przebiera sie za gościa od otwprzenia aut i wsiada do samochodu i mówi:
- Nie jestem od otwierania drzwi tylko od odworzenia wozu, więc rusz dupe paniusiu.

blazej138

hehe w ogóle mirror man wymiata w filmie, ma świetne teksty, cały czas się przekomarzał ze Sphinxsem. Dobry jego tekst jak szli kraść samochody z parkingu policyjnego:

MM: "Sphinx, czy ja wyglądam podejżliwie ?" :D

i pozniej scena na parkingu swietnie skomponowane:P