PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164012}

7 sekund

7 Seconds
2005
6,0 6,8 tys. ocen
6,0 10 1 6844
7 sekund
powrót do forum filmu 7 sekund

Film zaczyna moze sie slabo ale z kazda minuta sie rozkreca, dobra fabuła i tak jak mowilem szybko wciaga w dalsza scenerie filmu.

ocenił(a) film na 1
ziko1934

Ja daje 3/10... do plusów jedynie można zaliczyć nieustanną akcje, która i tak jest taka sobie :(

ocenił(a) film na 1
ziko1934

chyba oglądałeś inny film.... bo "7 sekund" arcydziełem może i jest, ale kiczu...

ocenił(a) film na 10
ziko1934

ja też mu daje 10/10! uważam, że to bardzo dobry film, zgadzam się z kolegą... film wciąga z każda minutą...
ale każdy ma swoje gusta... dziwi mnie negatywna opinia niektórych z Was... jednak to pozostawię bez komentarza...

greenman_2

A mnie dziwi fakt jak mozna taki film nazwac arcydzielem??? I nie mowie, ze film jest zly bo dal mnie nie jest, ja daje 6,5/10. Ale na arcydzielo to film musi sobie zasluzyc. Ten na pewno nie zasluzyl.

ocenił(a) film na 8
Dances_with_Life

ja dalem 9/10 dla mnie film rewelacyjny :))))

ocenił(a) film na 8
kubro

ja dałem mu 7/10.Arcydziełem może nie jest ale z pewnością można obejrzeć

ocenił(a) film na 3
ziko1934

Nie, nie, nie, nie ma mowy. Film zasługuje jedynie na słabą tróję i to JEDYNIE z powodu Snipes'a. Zaczynało się nawet ciekawie - zsynchronizowany atak na ciężarówki, wtargnięcie, rabowanie pieniędzy...Lecz od chwili, w której Snipes ucieka samochodem z blondyną cały klimat leci na łeb na szyję. Akcje są po prostu nieprawdopodobne i to nie w pozytywnym znaczeniu tego słowa (nie mam pojęcia jak auto może jechać po pierwszym zderzeniu. A oni sobie nim pomykają przez cały film!). Oczywiście musiało być obowiązkowe skasowanie większości radiowozów w Bukareszcie, oczywiście musiała być rosyjska mafia, oczywiście musiał być motyw zdrady. Szkoda tylko, że wszystko było przewidywalne do bólu i tak cholernie naiwne, że nawet dziecko by w to nie uwierzyło. Szczerze nie polecam, w ciągu tych 90 minut naprawdę można przydać się światu w zdecydowanie lepszy sposób.

ocenił(a) film na 3
Mind_2

No wlasnie, jak samochod po tylu stluczkach, wypadkach, obcierkach i tego typu przygodach dalej jezdzi? W dodatku o ile dobrze pamietam byl to Opel a nie czolg. Ja niedawno mialem mala przygode, wjechalem w jakis element z innego auta ktory nie wiadomo dlaczego lezal na drodze (zderzak?) i felge z kolem szlag trafil a poza tym nic sie nie stalo. A tutaj na odwrot, wszystko sie sypie a woz dalej jezdzi.
A co do filmu to szkoda nie trwal tytulowych 7 sekund, szkoda, ze Snipes ostatnio gra tylko w takich filmach.

użytkownik usunięty
Crash_9

Najlepsze jest to, że ta laska później tym już wyklepanym autem jeździła sobie po mieście ;D To było żenujące...

ocenił(a) film na 5
ziko1934

Moja ocena to zaledwie 5/10 . Oglądając ten film ciągle czekałem na koniec seansu. Niektóra sceny są dobre, ale sama fabuła filmu jest kiepska. Gdyby nie Snipes, wogóle bym tego nie oglądał.

ocenił(a) film na 5
ziko1934

Ja również filmem nie byłem zachwycony i zgadzam się z @Crash_9 w 100%.
pozatym jak Snipes wkradł się do tego domu by uwolnić "przyjaciół" został ostrzelany przez 4-5 chłopa z kalashnikova po takiej serii to tam nikt żywy by nie wyszedł.

moja ocena to 5/10 i tylko dlatego że Snipes grał. gdy nie on nawet bym nie oglądał.