90 minut do katastrofy

Crashpoint - 90 Minuten bis zum Absturz
2009
5,8 1,9 tys. ocen
5,8 10 1 1856
90 minut do katastrofy
powrót do forum filmu 90 minut do katastrofy

dno!

ocenił(a) film na 2

Film, bardzo przewidywalny, niektóre sytuacje wręcz absurdalne, wszystko sztuczne. Jestem ciekawy, co o tym filmie powiedzą specjaliści od lotnictwa, bo wydaje mi się, że jest wiele elementów w tej dziedzinie które są tu błędnie przedstawione.

emero

to że błędne i przewidywalne to prawie PODKRESLAM PRAWIE,norma w takich filmach co sprawia iz są NUDNE....BLE

ocenił(a) film na 1
emero

Po pierwsze. Wszystkie rozmowy między pilotami a wieżą kontrolną odbywają się w języku ANGIELSKIM!!!! a nie Niemieckim jak to w tym filmie jest. Samolot uderzył w ogon, to niby dlaczego nie mogą sterować mocą silników?(co ma ogon do silników na skrzydłach). Samolot który lądował, jak on podchodził?! skręcając jak samoloty myśliwskie podczas działań bojowych?? ścieżka schodzenia jest w linii prostej zawsze!!! to tylko niektore błędy. Więcej nie widziałem gdyż wyłączyłem po 20 min...

ocenił(a) film na 7
Nexus_Six

ale, ale no proszę sami specjaliści widzę, albo doświadczeni piloci no proszę ^ ^

ocenił(a) film na 10
Nexus_Six

to tylko film nie wszystko musi byc dokładnie tak jak na prawde ważne żyby było ciekawe i ludziom sie podobało xd

ocenił(a) film na 3
emero

nie wiem co to było....jakieś przedstawienie wymyślone przez uczniów szkoły podstawowej z okazji konkursu "Kiedyś będę Spielbergiem"
do oglądania w szkole w sali gimnastycznej na uczniowskich krzesełkach

ocenił(a) film na 7
marcalina

A mnie sie film podobał nie wiem czy stucznie czy realnie to było wiem ze było dobre 7/10

emero

bez przesaady. A kto patrzy na takie coś? Okej, może rzeczywiście nie powinno być aż tyle błędów [wy tak uważacie] to i tak film był świetny, trzymał w napięciu do samego końca, już na początku zginęła osoba [ta co poszła wózek poprawić] ja jak ten film oglądałam to aż płakałam, mi się tam podobał i nie będę zwracać uwagi na samolot, ważne że była AWARIA!! :D ^^
; >:
:P.

ocenił(a) film na 9
AktorkaDD

Mi osobiście się bardzo podobał. Może ostatnie ujęcie samolotu było aż rażąco komputerowe ale naprawde film ogułem świetny 9/10

ocenił(a) film na 9
emero

Fakt, ujęcie samolotu kiedy "ląduje" (a może raczej się rozbija?) było mało realistyczne, aż raziło jakimiś programami komputerowymi, ale ogólnie mi także film się podobał. :)

ocenił(a) film na 6
goferyzdzemorem

no trudno, żeby rozbili prawdziwy samolot :D ale zgadza się - efekty sa rażące. fabuła przewidywalna i oglądając ten film ma sie wrażenie, że oglądało sie już 346742462456 podobnych, jak nie niemal identycznych. Ale coś w tym filmie jest takiego, że ogląda się przyjemnie :) No i niby zwykłe, szczęsliwe zakończenie, któro jednak mnie w dziwny sposób pozytywnie poruszyło :)
6/10, bo jak sama 'nazwa' ocena mówi - film jest po postu niezły :)

ocenił(a) film na 7
goferyzdzemorem

gdyby nie kiss scena, byłoby okej. na technice się nie znam, może mi się więc podobać ^^

ocenił(a) film na 6
enrikaki

Mnie też nie raziły błędy techniczne, bo się nie znam, ale "kiss scenę" to już ewidentnie mogli sobie podarować :)