PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=317712}

Aż do śmierci

Until Death
2007
6,3 4,5 tys. ocen
6,3 10 1 4500
2,0 2 krytyków
Aż do śmierci
powrót do forum filmu Aż do śmierci

Hej

Urządzam specjalne głosowanie dotyczące filmów ze J.C.V. Dammem Chciałbym dowiedzieć od samnych widzów, jakie on gra role.

Więc, podajcie tylko 3 najlepsze filmy oraz 3 najgorsze filmy z jego udziałem.
Zobaczymy co zwycięży.

Pozdrawiam

ocenił(a) film na 9
prof_mateusz27

A dziękuję! :)

AdamBayern01

nie ma za co :) ogólnie powiem ci, że filmy tego reżysera nie są za super (mowa o tym edwardo rodrigez)

ocenił(a) film na 8
prof_mateusz27

US4 owszem nie powala...ale myślę, że Dragon Eyes w ogóle nie powinniście brać pod uwagę...to tylko epizod zagrany w tym filmie...może nie całe 10 minut.

maxymi23

no może i tak

ocenił(a) film na 5
lukas730

Najlepsze:
1. Lwie serce
2. Za ciosem
3. Quest

Najgorszych nie ma, ponieważ wszystkie filmy z jego udziałem są dobre.

użytkownik usunięty
lukas730

Z tych, co do tej pory obejrzałem.
Najlepsze:
1. Kickboxer
2. Krwawy sport
3. Uciec, ale dokąd?

Najgorsze:
1. Legionista
2. Zakon
3. Jakieś badziewie, które działo się w Rumunii albo Mołdawii, zaraz sprawdzę.

użytkownik usunięty

Najgorszy #3: Zdaje się, że to był Zastępca.

lukas730

Najlepsze 3: Najgorsze 3:
1. Kickboxer Universal solider mam na myśli wszystkie kontynuacje
2. In Hell
3. Quest

kamill1988

Hmm przyznam się że dawno już przestałem oglądać produkcje z tym panem ale kiedyś za młodego chłopaka trochę się oglądało.

Najlepsze 3:
1. Krwawy Sport - pierwszy wielki przebój. Film który przyniósł JCVD sławę i status gwiazdy. Świetne walki, świeża jak na tamte czasy fabuła młody Van Damme i charakterystyczna rola Bolo 9/10
2. Lwie Serce - przebój VHS-ów. Niezłe walki. Trochę podobna historia. W krwawym sporcie ucieka z wojska w Leonie z Legii Cudzoziemskiej. W obu przypadkach jest ścigany przez dwóch żandarmów. Film zdecydowanie stracił z wiekiem swoją atrakcyjność 7/10
3. Podwójne Uderzenie/Kickboxer - mam dylemat bo trudno mi wybrać spośród tych dwóch filmów. Podwójne Uderzenie - JCVD w podwójnej roli braci rozdzielonych w dzieciństwie, klimat hong kongu i ponownie zły Bolo jako jeden z przeciwników 7/10. Kickboxer - klasyka. JCVD w roli brata amerykańskiego mistrza kickboxingu który zostaje sparaliżowany po walce z Tong Po. Główny bohater postanawia zemścić się, pokonując Tong Po. W filmie nie ma zbyt wielu walk za to jest dużo trenowania pod okiem byłego trenera głównego przeciwnika i świetny klimat tajlandi. Osobiście film mi się podobał do ostatniej walki którą można było lepiej zrobić 7/10.

Najgorsza 3
1. Street Fighter
2. Street Fighter
3. Street Fighter - jeden z najgorszych filmów w dziejach kina. Dziwne jest to że obsada była niezła JCVD, Damian Chappa (rok wcześniej zagrał w kapitalnym "Więzy Krwi"), Raul Julia a wyszła z tego niejadalna kiszka 1/10

kamill1988

Hmm przyznam się że dawno już przestałem oglądać produkcje z tym panem ale kiedyś za młodego chłopaka trochę się oglądało.

Najlepsze 3:
1. Krwawy Sport - pierwszy wielki przebój. Film który przyniósł JCVD sławę i status gwiazdy. Świetne walki, świeża jak na tamte czasy fabuła młody Van Damme i charakterystyczna rola Bolo 9/10
2. Lwie Serce - przebój VHS-ów. Niezłe walki. Trochę podobna historia. W krwawym sporcie ucieka z wojska w Leonie z Legii Cudzoziemskiej. W obu przypadkach jest ścigany przez dwóch żandarmów. Film zdecydowanie stracił z wiekiem swoją atrakcyjność 7/10
3. Podwójne Uderzenie/Kickboxer - mam dylemat bo trudno mi wybrać spośród tych dwóch filmów. Podwójne Uderzenie - JCVD w podwójnej roli braci rozdzielonych w dzieciństwie, klimat hong kongu i ponownie zły Bolo jako jeden z przeciwników 7/10. Kickboxer - klasyka. JCVD w roli brata amerykańskiego mistrza kickboxingu który zostaje sparaliżowany po walce z Tong Po. Główny bohater postanawia zemścić się, pokonując Tong Po. W filmie nie ma zbyt wielu walk za to jest dużo trenowania pod okiem byłego trenera głównego przeciwnika i świetny klimat tajlandi. Osobiście film mi się podobał do ostatniej walki którą można było lepiej zrobić 7/10.

Najgorsza 3
1. Street Fighter
2. Street Fighter
3. Street Fighter - jeden z najgorszych filmów w dziejach kina. Dziwne jest to że obsada była niezła JCVD, Damian Chappa (rok wcześniej zagrał w kapitalnym "Więzy Krwi"), Raul Julia a wyszła z tego niejadalna kiszka 1/10

lukas730

Na tak:
1. Double Impact - to chyba pierwszy film jaki z nim widziałem jeszcze na VHS (mam do dzisiaj), pamiętam jak zastanawialiśmy się z bratem który z nich to JCvD :D
2.Lionheart - dawno nie widziałem.
3.Universal Soldier

A kiepskich nie pamietam, więc dodam jeszcze 3 które lubie ;) :
1. Quest
2. Uciec, ale dokąd?
3. Kickboxer/Krwawy sport

ocenił(a) film na 8
lukas730

3 najlepsze :
Krwawy Sport
Wykonać Wyrok
Podwójne uderzenie