A właśnie, że tak!

Because I Said So
2007
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 40205
4,2 5 krytyków
A właśnie, że tak!
powrót do forum filmu A właśnie, że tak!

Słabiutkie, marniutkie, miejscami żenujace.
Aktorstwo - siega bruku. Choć za plus należy uznać ładne wnętrza i zabawnego goldena. Ale to cieniutko jak na półtoragodzinny film. Straata czasu.
A do tego Diane Keaton postarzała sie w sposób porażjący, aż żal chwilami patrzeć.

ocenił(a) film na 8
gohha2

Żal to czytać takie posty. Diane jest świetna i bardzo naturalna. Ma przeszło 60lat a moim zdaniem trzyma się jak mało która w jej wieku (bez pomocy chirurgicznych). Zmarszczki dodają jej tylko uroku. Po tym filmie jestem nią oczarowana jeszcze bardziej.

A jeśli chodzi o sam film. Lekki, przyjemny, aktorstwo moim zdaniem na dobrym poziomie. Także, ja polecam!

lullamon

Ooooooojjjjjj... Nadziałeś się na kogoś kto do upadłego będzie bronić tej kobiety... To ty jesteś żałosny skoro tak mówisz, MOŻE TY SIĘ NIE STARZEJESZ Z TAKIM WDZIĘKIEM JAK ONA!!! Ktoś powinnie ci to przypomnieć kiedy ty będziesz stary i nikt nie będzie chciał Cię oglądać, bo Ona ma swoich zwolenników, a ty gwiazdą chyba nie jesteś!!!
Aktorka jest świetna, wiele talentu i przyciągającego uroku...pozatym piękna!

lullamon

Ja nienawidzę komedii romantycznych i mówię to głośno.
lullamon..zauważ, że dopiero PO przeczytaniu posta można uznać, czy jest żałosny czy nie. A jak piszesz, że jest niewarty, to tym bardziej więcej osób go przeczyta. Zgadzam się z poprzednikami - film jest beznadziejny.
Aha....lullamon..jeśli w rzeczywistości Twoja fotka to Ty, zarządzam minutę ciszy na forum.

ocenił(a) film na 4
gohha2

Zgadzam sie w 100% z autorem tematu. Film jest żenujacy, a Diane K. jest czasmi tak piskliwa, krzykilwa i denerwujaca, że miałam ochotę krzyknąć niech ktoś zdejmie ta babę z ekranu. Film płytki, bez przesłania - poprostu czysto-amerykański. Bardzo mi się nie podobał.
pzdr;]

ocenił(a) film na 3
gohha2

A i ja się zgodzę. Znane nazwisko a zagrała poniżej krytyki. Nikt w tym filmie nie zabłysnął. Miscami chciało się przewinąć fragmenty tych niby zwariowanych ekscesów mamuśki.
W jednym zdaniu:... a głupi ten film... i wcale nie śmieszny...

ocenił(a) film na 4
brasu

<brawo> brawa dla tej pani <brawo>