A właśnie, że tak!

Because I Said So
2007
6,5 40 tys. ocen
6,5 10 1 40205
4,2 5 krytyków
A właśnie, że tak!
powrót do forum filmu A właśnie, że tak!

Całkiem całkiem, nie taki zły, dobry nawet , może. No.. drewniany właściwie. Ale jeśli kobieta w kinie nie ma nic przeciwko i jest zadowolona, więc można seans zaliczyć do udanych. Film najwyraźniej trochę na siłę robiony lub dla zabicia czasu przez "gwiazdy" i skrojenia ludzi z dolców i innej waluty. Za rok raczej nie będę pamiętał nawet tytułu. No, niezły.. nieźle się oglądało. Tak, tak, no jak dla mnie nawet, no, bomba? Nie no, co najwyżej parę sztucznych iskier. Dla wielu kobiet w kinie rewelka, dla facetów.. no może nawet też - jeśli ktoś ślini się na widok odpicowanej "bryki" typu Mandy Moore, to bardzo proszę (za wiele się ta panna nie rozwinęła w fachu). Diane Keaton? Trzyma swój poziom właściwie, czyli nie jest źle. Brakowało mi jeszcze jakiejś wyraźnej postaci, nie wiem, może polskiego hydraulika (nie no, nie ten kraj:D), a w zasadzie kogoś w stylu Jacka Nicholsona w "Lepiej późno niż później" (tam D. Keaton była naprawdę wyraźna), bo ten Collins "Stiwen" lipe przycina. Właściwie.. starczy moich komentarzy w temacie. Sami zagłębiajcie się w fabułę. Ja sobie odpuszczę:]

elimin8or

Ale pier..., synu. Ten film jest cudowny, zwłaszcza motyw murzynów, sprzedających parówki z bułkami przy chodnikach. Obejrzyj jeszcze raz, a dostrzeżesz w nim piękno, jeśli jeszcze wcześniej nie dostrzegłeś murzynów.

70R

Ale się człowieku podniecasz. No ale tak to już bywa. Każdy ma swój gust. Myslałem jedynie, że twoja wypowiedź będzie bardziej wyważona, treściwa. Widzę, że standardowo mam do czynienia z kimś kto jest natarczywy w swoich wypowiedziach (jak w "Świrze": "Moja prawda jest najmojsza":]) oraz nie potrafi konkretnie przedstawić swojego stanowiska, nie używając przy tym ozdobników w stylu p..*ć itd. Zakompleksiony gimnazjalista? Kto wie. Nie wnikam kim jesteś. Być może będę jeszcze zmuszony kiedyś do obejrzenia tego filmu przez osobę płci żeńskiej, podtrzymuję jednak od początku swoją opinię. Zamiast oglądać ten "skład drewna", wolę przejść się na spacer do parku. Tyle w temacie.. fanie "afroamerykanów" z parówkami?

elimin8or

To nie on się za bardzo podniecił. Odrobinę dystansu proponuję.

elimin8or

Synu konia, co ty bredzisz, idź na spacer do parku. Nie oglądałeś wersji reżyserskiej A właśnie, że tak! więc nie wiesz o czym mowa. W oryginalnej wersji wycięte jest ponad 50 minut filmu.