PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Ludzie to jest film... tu można zrobić wszystko tak jak na przykład w tym wypadku zrobić A. Lincolna łowcą wampirów. Dla koneserów dobrego i ambitnego kina będzie on ciężki. Natomiast dla widzów lubiących akcje i efekty gorąco polecam.
Zdaje sobie sprawę że film jest naciągany ale ocena 5,5 jest tu zaniżona....

ocenił(a) film na 7
maselko151

Zgodzę się z przedmówcą 5,5 to ocena zbyt niska głównie ze względu na efekty

ocenił(a) film na 3
maselko151

Zastanawiałem się skąd u Ciebie taka wysoka ocena dla filmu i nie mogłem tego pojąć dopóki nie zajrzałem na twój profil... Stało się dla mnie jasne, że ocena filmu wydana przez kogoś, kto film "Wieczny student" stawia na równi z filmem "Zielona mila" i nadaje im ocenę 10, oznaczającą arcydzieło filmowe, nie może być w żaden sposób miarodajna.

Mam nadzieję, że moja wypowiedź nie jest dla ciebie zbyt zawiła i coś z niej pojąłeś.

spedywr jest jeszcze lepszy, gdyż filmy X-Men uznał za arcydzieła...

Ale co począć, takie pokolenie teraz rośnie, że nic z filmów nie pojmuje, więc liczą się tylko efekty upodabniające filmy do gier komputerowych. Czasy dobrego kina już się kończą i pozostanie już tylko odmóżdżająca sieczka...

ocenił(a) film na 7
cyfrowy_baron

Ocena np. komedii, nie odpowiada ocenie np. dramatu. Pomijam już kwestie gustu, który każdy ma swój.

ocenił(a) film na 7
mariusz23123

Nie przesadzajcie nie jest taki tragiczny, dla mnie 6+ ale dałem 7 bo innej nie dam oceny, efekty dobre, ale akcja też jest dobra, na pewno nie ma takiej tragedii na 5.5...

cyfrowy_baron

jeśli według Ciebie film pt. "Głupi, głupszy, najgłupszy" zasługuje na ocenę 6, a film o którym rozmawiamy na 3 to chyba twoja ocena nie jest zbyt "MIARODAJNA".
A poza tym z wiekiem mój gust i ocena ulega zmianie natomiast nie wracam do oceny wystawionych sprzed 1-2 lat.

ocenił(a) film na 7
maselko151

Bo ludzie stary się nie nauczą, że po 1 każdy ma swój gust, a komedie ocenia się w stosunku do innych komedii a nie np horrorów.
Jeśli chodzi o film, również uważam, że ocena 5,5 jest zaniżona, i 7 mu się należy, albo chociaż 6..
Pozdrawiam