PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=563280}

Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Abraham Lincoln: Vampire Hunter
2012
5,6 55 tys. ocen
5,6 10 1 54676
3,7 19 krytyków
Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D
powrót do forum filmu Abraham Lincoln: Łowca wampirów 3D

Nie ale tak na serio. To żart?

krolrys

No, niestety chyba nie :/

Wampiry i zombie eksploatują nawet aktorów z wyższej półki (vide Brad Pitt w obecnie kręconym World War Z).

krolrys

Jak strach się tego bać!!!!trzeba się ratować i uciekać od oglądania-nawet!!!-zwiastunu...

krolrys

tak na marginesie..scenarzyści i reżyser najwyraźniej zażywają coś niedozwolonego co wpływa znacząco na ich stan psychiczny..żal

krolrys

oryginalny pomysł :P a, że reżyseruje Timur Bekmambetow to może nawet obejrzę, ale chyba bez alkoholu się nie obejdzie :P:P

krolrys

Widzę że ludzie tutaj zebrani nie wiedzą co to pastisz :) Uwielbiam filmy z przymrużeniem oka, a ten na pewno taki będzie :) Coś w stylu "Od zmierzchu do świtu","Martwe zło" ( już kultowe filmy) itp. ale na pewno będzie od nich gorszy.

JoKeR7991

Jeśli tak to może być spoko, ale jednak spodziewam się czegoś gorszego....

krolrys

no zgadza sie moze i tak ale może wykonanie będzie fajne , ..... , kto wie może będzie! .nawet fajne ...................

ocenił(a) film na 7
marcinkf

może, być fajne jeśli trochę kasy dadzą na ten film

ocenił(a) film na 5
AdriannaDiana

mnie pomysł się podoba, ale ja lubie exploitation movies...

mahosdzemorek

Jak będzie utrzymane w stylu Lesbian Vampires Killers to jestem za, tzn totalny pastiż i autoparodia ale z zachowaniem jakiegoś sensu i koncepcji

krolrys

Tak absurdalne, że mimo mojej niechęci do wampirów, obejrzę. Nie ma bata, muszę zobaczyć, co im się w główkach uroiło, że takie cudo chcą wypuścić do kin. Chociaż w sumie... Amerykanie wszystko łykną ;)