Aegan

2008
2,6 5  ocen
2,6 10 1 5
Aegan
powrót do forum filmu Aegan

Ale ten film przypomina mi film "jestem przy tobie" z SRK FABULA podobna..tam byl wojskowy ktory ochranial corke generala,a tu tajny agent?? jak dla mnie powinni o plagiat podac tych tworcow tego filmu,a film slaby, w porownaniu do "jestem przy tobie"

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
maja9128

Ty tępoto! Bo to jest prawie ten sam film! Tylko w innym języku, niż hindi. "Bollywood" to hindi, inne języki Indii to kina Tollywood, Kollywood, itp. i to właśnie jeden z nich. Nie ma tu żadnego plagiatu. Oni bardzo często robią po prostu te same albo prawie takie same filmy w różnych wersjach językowych, z różnymi aktorami i piosenkami, itd., itd. XD Doucz się, a później rzucaj o "plagiaty", lol. Gdyby to było plagiatem, to na pewno już dawno ktoś by się tym zajął i ten film nigdy nie doczekałby się pewnie nawet premiery, a co dopiero światowego rozgłosu na tyle dobrego, by trafić na jakiś polski Filmweb. Hahah. XDDD

P. S. Nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego ile bollywoodzkich filmów jest tego typu "plagiatami", lol, z Hollywood czy innych światowych wytwórni. A także rodzimych, ale także z innych wytwórni w Indiach - z południa kraju, na przykład. 

Doedyukuj się także w kwestii nomenklatury - poznaj definicję słowa "plagiat". :)