PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10059684}
4,9 525  ocen
4,9 10 1 525
Aftermath. Most w ogniu
powrót do forum filmu Aftermath. Most w ogniu

Tyle dobrych filmów trafia w PL od razu na VOD a oni wypuszczają w kinach jakieś tanie gniocisko którego nie da się oglądać.

ocenił(a) film na 2
BMovieManiac

Nie mam pojęcia, ale się zgadzam. O tym samym wczoraj pomyślałem w kinie. Kto takie filmy wypuszcza do kina. Porażka, kilka razy chciałem wyjść podczas seansu, ale pogoda była średnia to już odsiedziałem do końca, ale nie liczyłem na jakiś spektakularny finał. Tragiczny film, dawno nie widziałem czegoś takiego tzn pomysł dobry, ale chyba głównie przez gre aktorską film męczył i momentami oglądanie prawie bolało. Zwłaszcza jak się pojawiał główny antagonista, gra tak przerysowana, że aż bolały oczy. Nie polecam

ocenił(a) film na 2
Ipog

Powiem szczerze że według mnie to jest typowy film który powinien trafić prosto na Puls TV albo CDA premium (bo właśnie CDA jest liderem jeśli chodzi o takie tanie gnioty)

Ipog

W takim razie byliśmy na innych filmach, dla mnie ten film był za krótki, a był bo nie mieli kasy na lepsze zakończenie, film trzymał w napięciu prawie w każdej minucie. Czekam na Beforemath i Aftermath2

BMovieManiac

Też jestem w szoku. Mam karte unlimited i jakoś wysiedziałem, ale naprawdę żal było mi ludzi, którzy zapłacili za oglądanie w kinie filmu z Tele5. Już nie pierwszy raz spotkałem się z wypuszczeniem tanich, okropnych filmów do kinowej dystrybucji, ale zwykle były to horrory np. Bunkier strachu. Jeszcze co gorsza to plakat tego filmidła na każdym kroku i po 5 seansów dziennie :O Może to przez Dylana Sprouse'a. Ale czy ten aktor jest, aż tak popularny w Polsce? To jakby puścić jakiegoś gniota z Seagalem albo van Dammem do kina.

ocenił(a) film na 2
matimat17

U mnie rowniez karta unlimited aczkolwiek i tak mam poczucie zmarnowanego czasu :D Dylan Sprouse to na pewno nie jest aktorska pierwsza liga. Zagrał co prawda w kilku romansidłach dla nastolatek (i chyba stąd ta popularność) ale daleko mu do topowych aktorów. Co ciekawe ten film nie ma nawet w Stanach oficjalnego plakatu. Ten widoczny na fw został stworzony przez polskich dystrybutorów.

BMovieManiac

Rozumiem że 2/10 bo poziom rzeczowości był na poziomie 0,0?! Co w tym było gniotowego, że łamali prawa fizyki? Może w niektórych miejscach, ale film umiał zainteresować

BMovieManiac

Widzę że jesteś osobnikiem który ogląda minimum 2 filmy akcji dziennie i cię takie jak Aftermath, walą bo za krótkie, bo coś tam źle zrobili, bo za mały budżet. No to wyobraź sobie że niektórym ten akcyjniak się podobał, szczególnie, że taka akcja może się wydarzyć w naszym uniwersum, oskarżeni najemnicy którzy się mszczą na rządzie i porywają zakładników bo ich wrobili, albo nie