PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=3}
6,4 42 tys. ocen
6,4 10 1 41768
5,5 38 krytyków
Air Force One
powrót do forum filmu Air Force One

No ten moment jak terrorystom udaje się wreszcie złapać prezydenta USA i grożąc że skrzywdzą jego córcię zmuszają go żeby zadzwonił do Moskwy a ruski prezydent potulnie zwalnia ich bossa, po prostu mnie rozjebał :D No wyobraźcie sobie teraz że Obama dzwoni do Putina i KAŻE mu wypuścić jakiegoś terrorystę, bo jego kumple grożą jego rodzince. Ja rozumiem że za Jelcyna z Rosją mało kto się liczył, ale ludzie, bez jaj. Co za debil pisał scenariusz?

ocenił(a) film na 6
BOB_76

amerykanin :D

ocenił(a) film na 4
BOB_76

Cały film jest pełen bzdur.

ocenił(a) film na 7
BOB_76

"No wyobraźcie sobie teraz że Obama dzwoni do Putina i KAŻE mu wypuścić jakiegoś terrorystę, bo jego kumple grożą jego rodzince"

Nawet jakby mial zamiar go wypuscic to by go nie wypuscil juz XD

ocenił(a) film na 7
BOB_76

A tak powaznie: To akurat nie takie nierealne, zalożyli, to byla rzeczywistość w której Rosja byla pieskiem USA, wierz mi sa kraje które tak sie sluchaja USA i Polska sie do nich swoja droga zalicza.

Smieszne jest to, ze w filmie Prezydent USA byl silny, inteligentny itd. Prezydent Rosji byl natomiast glupi i slaby, teraz jest kompletnie odwrotnie, USA rządzi idiota a Rosja geniusz polityczny.

ocenił(a) film na 7
Al_Bundy

Właśnie. Obama i Putin to zupełnie inna rzeczywistość niż filmowa czy nawet rzeczywista z tamtego okresu.

ocenił(a) film na 5
BOB_76

W połowie lat 90 w Rosji rzeczywiście rządzili w większości amerykańscy agenci lub amerykańskie marionetki

ocenił(a) film na 7
BOB_76

Czy w połowie lat 90 w Rosji rządził Putin?
Nie. Rządził Borys Jelcyn.