PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571011}

Akt odwagi

Act of Valor
2012
6,8 19 tys. ocen
6,8 10 1 18516
Akt odwagi
powrót do forum filmu Akt odwagi

Fakt - film propagandowy i nie ma co ukrywać, jednak zrobiony bardzo poprawnie.
Na pewno pozycja obowiazkowa dla miłośników gatunku.
Mnie też się podobał - nie ma ściemy - jest akcja :)

ocenił(a) film na 2
wiedzmin79

To jest jedna wielka ściema.

ocenił(a) film na 9
Detoksynator

Dla mnie film rewelacyjny - zdjęcia, muzyka, sposób przedstawienia tego wszystkiego wysoki poziom, od razu czuć że mamy do czynienia z czymś "innym" . Sama przedstawienie walki, taktyki zasługuje na uznanie, już nie pamiętam kiedy widziałem coś tak realnego!

ocenił(a) film na 2
personboss

hie hie
powinieneś zostać komikiem, spróbuj sił w stand upach, bo powiadam ci - masz talent :)

ocenił(a) film na 9
Detoksynator

Nie, do tego trzeba mieć w repertuarze naciągane jeśli nie wymyślane historie a ja potrafię mówić tylko dobitną prawdę.

ocenił(a) film na 2
personboss

To dobra cecha, szkoda tylko, że mylisz nawet nie zbyt mocno zakamuflowany fałsz z prawdą.

ocenił(a) film na 9
Detoksynator

Musiałem twój komentarz przeczytać 4 razy zanim załapałem o co w nim chodzi. Z tym że film został stworzony do celów propagandowych to ameryki nie odkryłeś- zdecydowana większość ludzi tak do tego podchodzi i jest zadowolona, w tym też ja.

ocenił(a) film na 2
personboss

Wystarczyło przeczytać raz a dobrze, bo dalej nie wiesz o co chodzi.Pal licho propagande, walki amerykańskich herosów przedstawione w tym filmie, które uważasz za tak super realne nijak się mają do rzeczywistości, tylko udają prawdziwe i jak tu widze wielu się dało nabrać.

ocenił(a) film na 9
Detoksynator

A Ty akurat jesteś specjalistą który wie najlepiej jak takie rzeczy wyglądają. Nie wiedziałem że żołnierze mają czas przeglądać filmweb

ocenił(a) film na 2
personboss

Przez pewien czas byłem żołnierzem, ale mniejsza w to.Nie trzeba służyć w armii, żeby zauważyć stek bzdur w tym filmie.Nie mówie, że wszystko jest nie tak jak w rzeczywistości, ale większość jest tak przejaskrawione a chwilami wręcz głupie, że nie mieści mi się w głowie,że można napisać na temat tego filmu "już nie pamiętam kiedy widziałem coś tak realnego!" i nie robić sobie przy tym jaj...