Choć Meryl Streep jest moja ulubioną aktorką, to uważam, że to Glenn powinna otrzymać
oskara! Film poruszył ciekawą tematykę. Czułam się jednak lekko zawiedziona, jako że
mieszkam w Dublinie i liczyłam, że zobaczę jak wyglądało miasto w tamtych czasach.
zgadzam się. pierwsza myśl, która wpadła mi do głowy po obejrzeniu filmu dotyczyła właśnie Oscarów.
I Ja jestem zaaaa.Meryl to świetna aktorka,jednak w tym roku,Gleen powinna dostać statuetkę ponieważ zagrała REWELACYJNIE
sądząc z charakteru tego zapytania, na pewno nie taką, którą byłbyś zaintreresowany, szanowny filmwebowiczu.
hmm ale napisać możesz dla innych czytających forum, albo dla potomnych. Jak została poruszona pewna kwestia która nie została wyjaśniona więc w celu wyjaśnienia stosuję się formę pytającą która właśnie przeze mnie została zastosowana.
Na ten przykład podam iż w piekarni gdy nie dostrzegam chleba orkiszowego w znanym mi miejscu stosuję formę pytającą "czy jest chleb orkiszowy" i zaznajomiona ekspedientka z tematem przekazuje mi swoją wiedzę na temat istnienia w danej chwili chleba orkiszowego w jej sklepie.
Spróbuj czasem to ułatwia egzystencję, bo po to wymyślono komunikację.