to Mia Wasikowska gra główną rolę w obu częściach filmu, co jest zrozumiałe, bo to ona jest Alicją.
Więc, jak to możliwe, że na plakatach promujących film jest Depp? Nawet na wydaniach dwóch części na DVD, na okładkach, na pierwszym miejscu widnieje jego nazwisko. Nawet zauważyłam, że po zakończeniu drugiej części, gdy jest wyświetlany tytuł, zaraz po nim jest jego nazwisko, a Wasikowska, która gra główną rolę, jest gdzieś na trzecim miejscu.
Nie czepiam się, bo bardzo lubię Deppa, no i też Szalony Kapelusznik odgrywa znaczącą rolę w dwóch częściach filmu, ale prawda jest taka, że to Wasikowska jest Alicją, a te filmy, jakby nie patrzeć są o przygodach Alicji ;) :D
Też się nad tym zastanawiam ale pewnie to wynika z tego że większą gwiazdą samą w sobie jest Depp i żeby zachęcić widzów do obejrzenia wstawiają na plakatach tego właśnie aktora. :)
Bardzo dobry film.Długo czekaliśmy na kontynuację :)
Możliwe :)
I tak, to prawda :) Film bardzo dobry.
Jak dla mnie, właśnie ta druga część jest najlepsza i najbardziej wzruszająca :)
I mimo, że są tylko dwie książki o przygodach Alicji, no i co za tym idzie, tylko dwa filmy, to gdzieś tam mam cichą nadzieję na trzecią część :)
Film zarobi dużo to i chęć zarobienia na kolejnej części się zwiększy więc miejmy wiarę :)
Dla mnie to też trochę dziwne i nie w porządku ale prawda jest taka ,że Depp to świetny i bardzo znany aktor więc bardziej zachęca na pójście do kina niż taka mało znana Mia no i jakby nie patrzeć kapelusznik jest postacią bardzo kolorową ,wyrazistą i plakaty z nim po prostu przyciągają wzrok .