a Ty nie musiałeś mi psuć przyjemności z oglądania filmu i zdradzać zakończenia.
ty debilu jak masz przez cały film świadek 1, 2 ...31 to wiadomo ze go zabiją qrwa odmulcie sie ludzie!
film zajebisty i więcej takich !!!
Debile to nie tylko Ci, którzy zabijają ale także Ci, którzy wpisują zakończenia w komentarzach nie poprzedzając tego ostrzeżeniem.
A jeśli chodzi o mnie to dokończyłam oglądać ten film (bo miałam już do niego nie wracać po godzinie oglądania) po zobaczeniu tego posta :P "Jak to zabójstwo będzie wyglądać? Przecież to był ich pupilek" :D No i obejrzałam do końca... Nie wiem po co go zabili, przecież i tak by mieli dożywocie no ale cóż... Jak dla mnie w filmie za dużo przekleństw i tego "Pie**ol się!" (w co drugiej scenie :/) 6/10
jezu ludzie to na jakiej podstawie oglądaliście ten film? na podstawie okładki? czy na podstawie ilości sedów? nawet w recenzjach napisali ze koleś ginie, od samego poczatku w filmie wiadomo że zginie. jak pisano wcześniej, ciagle pojawiały sie napisy: "świadek X" itp.. więc może zachowacie się jak ludzie, po co sie wyzywacie jak dzieci??
Faktem jest że mógł ktoś inny zginać i sprawa mogła dytyczyć innego morderstwa. Dobijające jest że tacy ludzie chodzą po świecie.
nova7777777 wybacz ale za dużo przekleństw? a co to animacja dla dzieci? świat nie jest kolorowy, są faceci co traktują laski jak szmaty i sa laski co dają sie traktować jak szmaty. to ta gorsza strona której może na codzień nie widzisz.
jak dla mnie 8/10. dużo lepszy był film "miasto gniewu" kto nie widział to bardzo polecam.