PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=116804}
7,1 26 tys. ocen
7,1 10 1 26112
6,4 7 krytyków
Alpha Dog
powrót do forum filmu Alpha Dog

Każda postać jest na swój sposób żałośnie śmieszna. Atrakcyjność miał chyba podnieść Justin Timberlake - nie udało się to chyba - z namalowanymi tatuażami wygląda śmiesznie, i jeszcze ten jego cienki głosik HAHA - niech już lepiej wywija na parkiecie. Dziwię się tylko że Bruce Willis skusił się na takie coś - no ale ostatnio ma tendencję spadkową :/ niestety. Szkoda czasu - zero napięcia - nuda i żenada

ocenił(a) film na 1
deadboy

Popieram mam dosyć po 35 minutach obejrzanych i tak na siłe

ocenił(a) film na 3
deadboy

dokładnie... 30-40 min, później oglądane na przewijaniu bo fajne panienki sie pojawiają. Ale film jest nie do obejrzenia nawet na kacu, kiedy mi zwisało co oglądam.

ocenił(a) film na 8
deadboy

dobrze powiedziane, "żenująca gangsterka młodzieżowa","Każda postać jest na swój sposób żałośnie śmieszna" ale o to właśnie w tym filmie chodzi. Pokazać, że gangsterzy nie są cool, że to żałosne małolaty mieszkające z rodzicami, mające kisiel zamiast mózgu. Najlepszy był Johnny, tytułowy przewodnik stada, pierwszy pies, przywódca. Jest tak dziecinnie żałosny, że nikt sobie nic z niego nie robi. Szefem jest bo mu tatuś dragi dostarczał do rozprowadzania. Gdyby nie to, to nawet by na niego nie splunęli. Wg mnie ten film jest dobry i warto go sobie do końca zobaczyć.
7-8/10.

ocenił(a) film na 1
malachio

wieezre mam nadzieje albo stawiam ze Głupi nie jestes wiec poswiece te 5 min i ci napisze
NAPRAWDE MUSIALES OBEJRZEC TEN FILM ZEBY JESZCZE RAZ PZREKONAC SIE CO I JAK Z GOWNIARZAMI BAWIACYMI SIE W GANGSTEROW?????????????????????????????
PIERWSZY PIES - CHYBA JEDNAK MASZ NIE TAK POD KOPULA
ILE MASZ LAT???????????????????????????????? TYLKO ODPOWIEDZ ALBO SIE WSTYDZISZ

WIESZ CZEMU NAIRECILI TEN FILM ?????????????????
Z JEDNEGO POWODU BO TEN DEBIL UCIEKL ZA GRANICE I FBI GO SZUKALO
====> TAKICH HISTORII JEST CODZIENNIE KILKA , GORSZYCH I LEPSZYCH , TYLKO DLATEGO ZE CHLOPAK SPIERDOLIL ZA GRANICE I WYSLALI ZA NIM FEDERALNYCH O TYM USLYSZALES
FILM NIE WARTY FUNTA KLAKOW
KURWA JAK CI SIE TO MOGLO PODOBAC????????????????????????