Każda postać jest na swój sposób żałośnie śmieszna. Atrakcyjność miał chyba podnieść Justin Timberlake - nie udało się to chyba - z namalowanymi tatuażami wygląda śmiesznie, i jeszcze ten jego cienki głosik HAHA - niech już lepiej wywija na parkiecie. Dziwię się tylko że Bruce Willis skusił się na takie coś - no ale ostatnio ma tendencję spadkową :/ niestety. Szkoda czasu - zero napięcia - nuda i żenada
dokładnie... 30-40 min, później oglądane na przewijaniu bo fajne panienki sie pojawiają. Ale film jest nie do obejrzenia nawet na kacu, kiedy mi zwisało co oglądam.
dobrze powiedziane, "żenująca gangsterka młodzieżowa","Każda postać jest na swój sposób żałośnie śmieszna" ale o to właśnie w tym filmie chodzi. Pokazać, że gangsterzy nie są cool, że to żałosne małolaty mieszkające z rodzicami, mające kisiel zamiast mózgu. Najlepszy był Johnny, tytułowy przewodnik stada, pierwszy pies, przywódca. Jest tak dziecinnie żałosny, że nikt sobie nic z niego nie robi. Szefem jest bo mu tatuś dragi dostarczał do rozprowadzania. Gdyby nie to, to nawet by na niego nie splunęli. Wg mnie ten film jest dobry i warto go sobie do końca zobaczyć.
7-8/10.
wieezre mam nadzieje albo stawiam ze Głupi nie jestes wiec poswiece te 5 min i ci napisze
NAPRAWDE MUSIALES OBEJRZEC TEN FILM ZEBY JESZCZE RAZ PZREKONAC SIE CO I JAK Z GOWNIARZAMI BAWIACYMI SIE W GANGSTEROW?????????????????????????????
PIERWSZY PIES - CHYBA JEDNAK MASZ NIE TAK POD KOPULA
ILE MASZ LAT???????????????????????????????? TYLKO ODPOWIEDZ ALBO SIE WSTYDZISZ
WIESZ CZEMU NAIRECILI TEN FILM ?????????????????
Z JEDNEGO POWODU BO TEN DEBIL UCIEKL ZA GRANICE I FBI GO SZUKALO
====> TAKICH HISTORII JEST CODZIENNIE KILKA , GORSZYCH I LEPSZYCH , TYLKO DLATEGO ZE CHLOPAK SPIERDOLIL ZA GRANICE I WYSLALI ZA NIM FEDERALNYCH O TYM USLYSZALES
FILM NIE WARTY FUNTA KLAKOW
KURWA JAK CI SIE TO MOGLO PODOBAC????????????????????????