7,1 26 tys. ocen
7,1 10 1 26124
6,4 5 krytyków
Alpha Dog
powrót do forum filmu Alpha Dog

Film o amerykańskiej młodzieży, rzeczywistość daleko odbiegająca od polskiej. Ale film bardzo realistyczny, z resztą oparty na rzeczywistych wydażeniach. Nie wiem jak wy, ale podczas oglądania filmu polubiłem tych kolesi, codziennie imprezki, beztroskie życie, kolesie jak rodzina. Ale z drugiej strony żle podjęte decyzje, młodzieńczy brak doświadczenia, póżniej surowe konsekwencje. Zakończenie mnie rozwaliło, przez cały film myślałem że skończy się inaczej, że łepek normalnie wróci do domu, że w ostatniej chwili wszystko jeszcze odkręcą...

ocenił(a) film na 9
qbakafar

Jak dla mnie fajny film :D I według mnie godny uwagi :) Mi sie podobał ... dokładnie mnie też zakończenie zaskoczyło , eheh :p Też myslalam że odwiozą go do domu , a potem że ten co za niego grał Justin nie ozwoli go zabić , bo przecież mówił że go nie skrzywdzi , ale cóz .. stało sie , szkoda troche ale co taki film :)
Fajny jak dla mnie :DD Bardzo :DD
Pozdrawiam :)

Karolina90_2

JAK KTOŚ NIE OGLĄDAŁ TO NIECH NIE CZYTA (jeśli nie chce znać szczegółów)

Też mi się podobał :) Tak samo myślałam, że Frankie (Justin T.) postąpi inaczej. Najbardziej ze wszystkich postaci polubiłam właśnie Zacka i Frankiego. Aż mi łzy stanęły w oczach jak mieli go już zabijać...
To był pierwszy film jaki oglądałam z Justinem i myślę, że dobrze się spisał jako aktor.

Kejtt

Mam ogromną prośbę!!!! Film ogolnie bardzo mi sie p0odobal ale mialam przegrywany i sie zaciął na przy koińcu... Napiszecie mi jak sie skończył?? Jak nie tu to na maila(karolcia_stwi@wp.pl) PROSZĘ!!!!:) Pozdro;]

ocenił(a) film na 7
pocachontazz

Film naprawdę fajny, Bruce Willis zaniża ten film i pani Stone dlatego skłonny byłbym dać 7/10. Po przemyśleniu będzie 8/10, za kreacje psychopatycznego brata Zacka, przyzwoitego Timberlejka i pewnego rodzaju wyjątkowość tego filmu, widać jakąś krytykę.

ocenił(a) film na 7
Wojt4s

PS: ale miałem szczęście :P, oddałem dwutysięczny głos :D