To tak film naprawde rewelacyjny mocna obsada i wg. mnie świetne role Emile Hirsch i Timberlakea ! Tego pierwszego kojazyłem główne z Girl Next ... , Wszytsko za życie i nigdy bym nie przypuszczał że potrafi on zagrac bezwzględengo kozaczka :D - miłe zaskoczenie kolejne to nie lubiany przezemnie Justin !!! Który w roli Frankiego wypadł rewelacyjnie ! Przez te 2 godziny zdązyłem polubić osobe Frankiego i szczerze bardzo mnie ''zabolała'' ostatnia scena :( kiedy to frankie ''robi w chuja chłopaka'' :( Mówiąc szczerze oglądajac tą scenke miałem cały czas nadzieje że pomoze chłopakowi i jakoś załatwi Elivisa ! Więc tak jak w temacie film rewelacyjny i daje mu 9 !!! Dałbym 10 jakby końcówka była by inna :P Ale wtedy całkiem mozliwe że nie spodobała by się innym :)
jak dla mnie 8 to max film dobry ale jak robią go na taki autentyczny (iminona i nazwiska przy postaciach że są świadkami i ich numery czy też na koniec na ile zostali skazani) to mogliby się postarać ta plazma na ścianie rzucała się w oczy :)