film ma już parę latek a w Polsce premiera dopiero teraz:??!! nie sądzicie że jestesmy nieźle opóźnieni.. ja oglądałam film już trochę czasu temu.. podobał mi się ale niezachwycił.. nie wiem czy w Polsce taki film w ogóle przejdzie. Polacy są nastawieni głównie na komedie romantyczne z głupimi tekstami.. co sądzicie??
co ty myślisz że wszystkie filmy jakie kreca na świecie to muszą do nas trafić.wiesz ile filmów sie w samych stanach kreci rocznie.....bardzo bardzo duzo i raczej normalne że niektóre trafia do nas a niektóre z opoźnieniem a inne wogółe nie trafią na nasz rynek.Co do filmu dla mnie niezły plus tez że to na faktach autentycznych było ja pewnie wiesz,dla mnie jednak za duzo takich bezsensownych dialogów fuck ,fuck....itd poprostu za duzo przeklenstw ktore nic nie wnosza zupełnie do filmu.Nie podobały mi sie również wyrazenia bohaterów z jakimi sie odnosili do kobiet tj bith.....za duzo tego było.
Jak lubisz takie rodzaje filmów to polecam Ci Havoc moim zdaniem lepszy niz to.Również Martwi za życia można sobie obejrzec choc oceniłem go na równi z tym filmem.