PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=488821}

Alvin i wiewiórki 2

Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
2009
6,2 30 tys. ocen
6,2 10 1 30011
3,5 6 krytyków
Alvin i wiewiórki 2
powrót do forum filmu Alvin i wiewiórki 2

Mam wątpliwości co do tego filmu. Jak wiemy, kontynuacje są zazwyczaj gorsze od części pierwszych. Po za tym, jedynka tegoż filmu nie była arcydziełem, tylko takim sobie filmidełkiem do pośmiania się. Jednak słyszałam, że ten film jest lepszy od pierwszej części Alvina. Czy warto się na to wybrać?

marza109

Zdecydowanie inny i zdecydowanie śmieszniejszy w pierwszej części bardziej było o poznawanie wiewiórek a tutaj po prostu wszystko jest takie bardziej na luzie pewnie przez tą całą szkole widać, że się chłopaki starali żeby było więcej śpiewu i śmiechu.

ocenił(a) film na 8
Lord_Alvin

Oglądałem obie części i dwójka wcale nie jest gorsza :)) Teodor ;]

adolek17pl

tego nie powiedziałem, że jest gorsza ;)

marza109

Bardzo fajny i nie musisz bać się tym, że będzie gorszy od pierwszej części jak tam ktoś napisał, pierwsza część była zapoznawcza tutaj już je znamy i można swobodnie się bawić na filmie, dużo śmiesznych scen.

ocenił(a) film na 9
sara_m

Film nadal trzyma poziom a nawet pod niektórymi względami przebija pierwszą część. Chodzi mi tutaj o większą ilość czasu jaką poświęcono wiewiórką i wiewióretką. Nie będę się rozpisywał nad fabułą i tym co mi się podobało bo tego dużo był a tego co mi się nie podobało w ogóle nie ma no może poza tym że film trochę za krótki:)). Powiem tylko LEĆCIE DO KINA I OGLĄDAJCIE:)) Polecam wszystkim fanom!!! Oceniam film 9/10.

ocenił(a) film na 7
RiDeR882

Moim zdaniem 1 byla duzo lepsza, po 2 wiele sie spodziewalam i czuje niedosyt.

_Mika_a

Ja też czuję nie dosyt po tym koncercie było chop i koniec :/

ocenił(a) film na 2
marza109

Mojemu dziecku się podobało i chyba o to chodziło. Dla mnie stracone 90 minut, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Bardzo odbiega od świetnych filmów dla dzieci (epoka lodowcowa, cars, walle, shrek) na których mam ubaw po pachy lub patrzę z zachwytem.