Film ogólnie jest spoko mi osobiście podobał sie ale czy mógłby mi ktoś napisać jak sie nazywa ta nuta co leci podczas gdy główni bohaterowie tańczą w kole po "konkursie" z góry wielkie thx, pozdro ;)
Aha, a ja chciałbym wiedzieć jak się nazywają rapowe kawałki w tym filmie m.in jeden podczas imprezy u Stiflera...
jak was kreca nutki z filmow to wystarczy ruszyc troche swoja wyobraznia, na koncu kazdego filmu macie jakie piosenki zostaly uzyte w filmie, w tym akurat sa prawie na koncu SONGS i tam mozecie sobie wybrac ktora to byla nutka ja za was szukac nie bede ale napewno jest tam o ktora wam chodzi, nie jedna jzu nutke w ten sposob znalazlem, a jak filmu nie maice to wpiszcie sobie sountrack do tej czesci american pie i szukajcie az znajdziecie, jak widze az tak duzo utworow to tam nie ma. powodzenia;]
a jak ktoś oglądał film np w kinie? ma poprosić ludzi z zewnątrz, żeby cofnęli napisy, bo nie przepisał wszystkich tytułów na opakowanie po popcornie?
Pzdr Czajano
i wlasnei takich ludzi nie rozumiem, napisalem ze jak filmu nie masz to wpisz sobie w wyszukiwarce soundtrack american pie i znajdzie, nie ma problemu zadnego, czytac troche ze zrozumieniem to droga do sukcesu.
chodzi ci zapewne o Kennedy - Let's Get Def. niestety piosenki nie mam wiec zycze powodzenia w poszukiwaniu.narta
dzięki bardzo, ale jak już napisał przedmówca nigdzie nie można znaleźć tego kawałka jak by ktoś miał namiary to będę wdzięczny Thx.
ja tez bym prosil o tytuly piosenek jakie wystepuje w filmie. nie moge zobaczyc, poniewaz bylem na tym w kinie.