Patrze zarowno Scary movie i American Pie planuja coraz wiecej kontynuacji chociaz planowane byly tylko 3 czesci, no zobaczymy jaka bedzie piatka.
4 miala pare watkow fajnych :P trzeba przyznac ale i tak 1 i 2 rulesssssss a 3 mi sie nie podobala :) 5 musi byc suuuper ! uwielbima AP
Widzisz, jak kto woli, bo chociaz bardzo lubię wszystkie części, to czwórkę po prostu uwielbiam. Może właśnie za to, że jest inna.
Ja uwarzam że 1 i 2 były najlepsze uwieliam Anerican pie hociaż sądze że niepowinjno być po dwójce zaraz AP wesele
Hehe, trochę już się to serial robi. Zauważyliście, że co 2 lata wychodzą części? Nom mam nadzieję że AP 5 będzie super, ja już wiem, że to będzie super, ponieważ to wkońcu American Pie...
Pozdro dla wszystkich miłośników American Pie. Banan.
o ile na pierwszych trzech częściach czesto zdarzało mi sie wybuchać smiechem, tak podczas oglądania czwartej czesci tylko od czasu do czasu na moich ustach pojawiał się lekki uśmiech - to już nie było to samo ;) Nie twierdze, ze czwórka była porażką (fajnie i lekko się ogląda) to jednak mam nadzieję,ze w piatej części bardziej sie postarają. czekam z niecierpliwością :)
AP 5 ma być boskie, znów akcja będzie działa się w szkole a celem filmu bedzie stracic dziewictwo przed balem maturalnym. Ludzie AP siegają po pierwsze czesci i dobrze. Ap wydawane na video traktuje jak dodatki do tej wspaniałej sagi. Twórzcie jak najwiecej AP!!!!!!!!!!!