To już nie ten sam American Pie!!!! AP 1(tak), 2,3(może)-można nazwac "pocześci" klasyką :) a 4-klapa ;] a jak bedzie z 5 zobaczymy =/ tak jak jest z serią "Zemsta frajerów" pierwsze odcinki- klasyka ;] :S następne DNO :)) ........ Według mojej opini cała serie American Pie powinni zakończyc przy tej samej obsadzie na "weselu" ale nie jako 3 kontynuacja :) tylko np 5 :))
Moim zdaniem źle podchodzisz do tematu spójrz na to jako gracz w gry robią trzy serie np CALL OD DUTY 1,2,3 a później robią do nich dodatki tak ja w AP. AP RULEZ!!!!!
A mi się podobały wszystkie części łącznie z czwartą, nie jest to dno wielu ludzią się podobało z tego co czytałem, mi się wydaje że tamta ekipa była by już zastara
Ja tam lubie wszystkie częsci AP :D Ale Jakis Matt i eric stifler nigdy nie zastąpią Steva Stiflera :D
... a ja siem zgadzam ... jakos czesci ze "starą" ekipą AP były o wiele lepsze !! w 4 juz nie miała ... hmmm ... tego uroku co poprzednie ;)... co nie znaczy ze 4 jest zła ale o wiele gorsza niz klasyczne 3 czesci ;) ... pozdrawiam
AP wymiata ;] najlepszy film na swiecie :] nie moge sie doczekac nastepnej czesci bo pozostale to bomba ;) pozdr.
Zgadzam się z bociqn. Pierwsze 3 części ze starą ekipą są naprawdę niezłe, ale 4 to totalna porażka. Czemu w ogóle to nazwali American Pie?? Chyba tylko tytuł miał zapewnić sukces. Po Band Camp naprawdę nie wiem czy to oglądać.