Poniżej przedstawiam wam piosenki które widziałem jako ścieżka dźwiękowa...
01 - Andrew Wk - She Is Beautiful (kieyd pojawia sie logo Universalis)
02 - Matt Nathanson – Laid (leci w kilku momentach - np. otrzymanie listu ze "szkoły muzycznej" dla Elyse)
03 - Treble Charger - American Psycho (pierwsza scena rozmowy Stiffy'ego z Arrianą)
04 - Good Charlotte - The Anthem (Siffy kupuje sprzet szpiegowski ;])
05 - Paul’s drums
06 - The Autority Song - Jimmy Eat World (zasady pobytu)
07 - dracula plays poom poom piano sonata
08 – Breakin me down – Cage 9
09 - get the party started
10 – Jaime – Dork
11 – Disco MF
12 – Defated – The city drive
13 – Play that funky music white boy (gra Stiffy'ego na kobzie)
14 - bring me everything
15 – Baby got back – Anthony L ray
16 – Bornt to be wild (ognisko)
17 – Bonfire etude
18 – Hot blooded
19 – Tal Bachman - Aeroplane (napisy końcowe)
20 – Vampire Love
21 – Brandon’s van the vamp – Riverside Community
22 – The Midle
23 – I touch myself
24 – Be the girl
25 – Do you wanna touch me
26 – B flat tuning & warming up
27 – Rhythms at the
28 – Ready to roll
29 – How to be dead
30 - Breaking Benjamin -Forget it (usuwanie filmów)
ktos mi podziekuje :)?? jak cos jeszcze trzeba odnosnie filmu walcie do mnie ;)
ejjj ja Ci dziekuje ale potrzeban mi jest melodia z tego filmu co Matt pokazuje tym dziewuchom tn film...!!! a pozniej hałasuja na korytarzu i te diewuchy otwieraja drzwi i ta ELYSE patrzy ze Matt siedzi z nimi i pozniej widzi ze była nagrywana i ta melodia co leci w tle prosze pomoż!!!!
wez postaraj sie bardzo wazne to dla mnie jest ;/ z góry wielkie dzieki jak cos bys mial ja to wyslij na trzciniak3@poczta.fm
Dzieki mam nadzieje ze znajde piosenke taka jedna
wiem o niej tyle ze leciala z pol roku temu jeszcze na Rock Radio MAzowsze 95,8 Fm i tutaj w filmie jest jest jej cover w wykonaniu dziewczyny i leci podczas gdy tam oni robia jakies zawody na rowerkach wodnych jesli ktos wie jaki ona ma konkretny tyul to bym prosil o kontakt na gg 5804736 lub maila forrest88@op.pl dzieki jeszcze raz za te tytuly :)
MARLEY, w oryginale wykonuje tę piosenkę zespół Jimmy Eat World, a tytuł to " Middle ". W filmie wykonuje ją Adriana Balic. Pozdro
a czy ktoswie jaki utwor leci podczas gdy roboci Ernie'go przyniosi puszke coli dla chloe?
Sorki, a wiecie może co to za piosenka która leci podczas Cloe i Enie są na łóżku i sie rozbierają? Bardzo fajna, a nie znam jej tytułu ;(
hej.
a ta muzyczka ktora leci jak east great fals zaczynaja grac w finale i rozpoczyna sie rzygansko.Leci jak stiffer sie pakuje i rozmawie z ORPIKIEM.
Jak sie nazywa??
Pierwsza to Snow Patrol - How To Be Dead, druga: The City Drive - Defeated. Pozdrawiam :)
Rozumiem, że chodzi o scenę, kiedy Ernie ogląda dziewczyny tańczące pod prysznicem i do pokoju wchodzi Stifler. Piosenka którą śpiewają dziewczyny to Baby Got Back, oryginalnie wykonywana przez Sir Mix-A-Lot. Teledysk do niej znajduje się na DVD z APBC. Pozdrawiam :)
Co to za utwów wykonuje Stif na dudach i co za utwór wykonuje cała orkiestra pod koniec filmu?
thx
W czasie pojedynku: James Brown - Play That Funky Music White Boy. Na końcu filmu zespół gra orkiestrową aranżację piosenki Aeroplane (w oryginale wykonuje ją Tal Bachman, ta wersja leci podczas napisów końcowych). Niestety nie wydaje mi się, żeby wersję orkiestrową Aeroplane można było gdziekolwiek dostać :(