chlopie ty chyba wony na oczy nie widziales( nie chodzi mi o live tylko prawidziwe zdjecia badz filmy). w zyciu tak badziewnego wojennego filmu nie widzialem. wojna ziomowa juz jest lepsza !
tez uważam że bardzo dobry film. podobał mi się bardzo :)
dałem ocenę 9/10 (żeby troszku skoczyła ogólna) ale atk naprawdę daję 8/10. Film bardzo dobry i wszystkim którym pożyczałem też tak stwierdzili :)
PZDR
Ja pierniczę ale polewa cha, cha, cha!
Przyznajcie się że nie macie pojęcia o czym niektórzy piszecie!
Dobra każdy niby ma prawo na swoje zdanie ale... bez przesady!
Pomyśl czy możliwe jest żeby jeden patrol mógł takie coś przejść (rozumie tam raz, dwa razy zostali ostrzelani ale nie tak jak w filmie...) i przeżyć coś takiego na ludzki rozum, oglądasz pewnie wiadomości i słychać że przykładowy patrol został ostrzelany i zginęło tam trzech czterech ludzi, o byle głupim zabiciu jednego żołnierza już bombiom w telewizji a w tym jebniętym propagandowskim filmie co minutę ktoś ginął no ludzie, ludzie obeznania trochę ;]
Wykonanie jest tak tragiczne że nie widziałem w życiu gorszego filmu wojennego zero realistyki itd.! Jedynie pomysł na film jest dobry nic poza tym…
Widziałem sporo filmów ale ten znajduje się w pierwszej trójce najbardziej zjebanych w historii
Ten film zasługuje jedynie 3/10 i to jest maximum ile mogę (można) dać :)
Dlaczego taka ostra krytyka tacy znawcy wojen z was? ja uwazam że, jest to jeden z najlepiej pokazujących wojne w Iraku filmów. Skoro tak krytykujecie ten film to moze podacie jakis film ktory według was "znawcy" idealnie oddaje realia wojny??(pomijając 2wojne światową i Wietnam)najlepiej z 2 tytuły;] Wiadomo ze kazdy film ma podkrecona fabułe zeby sie cos działo, tak jest w kazdym filmie nawet w Blackhawk down non stop do nich strzelaja przez "tyle godzin". A moze Rambo miało cos z realizmu? ani 1% bo nigdy jeden "komandos"w pojedynke nie robił tego co on;] choc filmy z serii Rambo mi sie podobały to uwazam ze nie miały w sobie realizmu ale liczyła sie akcja...
the hurt locker, jarhead i nie widzialem!
slyszalem ze dobry jest Redacted, jednak tego nie widzialem, wiec nie mowie ze na 100% bedzie lepszy, tylko tak na 99% znajac de palme jest 1% szansy ze film bedzie kiepski :)
Redacted może Cię znudzić,ale serial GK powinien Ci się spodobać..battle to próba rekonstrukcji faktów.Pozdro.
teraz jak czytam moj post to troche wyglada smiesznie :)
Dla mnie GK jest drugim najlepszym wojennym serialem, machnalem go w jeden dzien.
Mam nadzieję, że to był żart!Film jota w jote przypomina mi propagandowe hitlerowskie tudzież stalinowskie filmy. Widać pełno jest ludzi, którzy wciąż dają się na to złapać i teraz wierzą w Wujka Sama i jego "misję stabilizacyjną" w Iraku.
Każdym podoba się coś innego. i każdy ma swoje zdania. Może ten film do końca nie oddaje prawdziwych realiów, ale coś w tym jest. Zważ na to, że jest to JEDEN dzionek w Iraku :P