Dąłączam się do grona dotkniętych tym dennym filmem. Nie oglądać! Kicha od początku aż po same napisy końcowe. Beznadziejni aktorzy, beznadziejne dialogi, beznadziejny scenariusz, sceny akcji, ogólnie wszystko beznadziejne. Jestem twardy to obejrzałem całość ale przez 75minut zastanawiałem się ile jeszcze wytrzymam.
przez takie komentarze jak twoj ... mało brakowało i juz miałem ten film wyzucic .... a tak nawiasem ...BYŁES TY WOGÓLE W WOJSKU BO JA JESTEM ZAWODOWYM .... wiec prosze na drugi raz ....lepiej wogole nic tu nie pisz ...achaaaa pewnie jestes fanem ..matrixa itp ... to mam dla ciebie kolejny gniot warty polecenia AEON FLUX ...to hicior (dla takich jak ty) napewno ci sie spodoba
Jesteś zawodowym... no mój respekt dla ciebie za to :) 
Ale przyznaj człowieku czy coś takiego jest możliwe ten film jest pierdolnięty na łeb jeden z najbardziej chujowych jakie widziałem, podoba Ci się pewnie bo co chwile się strzelają i jest bum bum i pif paf cha, cha. Tu nie trzeba być nie wiadomo jak mądrym i obeznanym żeby ocenić ten szit ;] Już nie będę najeżdżał na to gówno bo aż szkoda klawiatury... 

P.s. Ortografia brachu ortografia ! ;]