a myślałem, ze cos dobrego będzie, w końcu harvey i viggo tu zagrali, niestety to jest kupa straszna.
nie ma w tym filmie żadnych pozytywów, oglądałem ten chłam i myślałem o czymś innym
Uważam dokładnie tak samo. Oglądałam film ze względu na Viggo, ale cóż sami aktorzy nic nie zdziałają, gdy film się kupy nie trzyma;akcja w tym filmie była zerowa, dużo scen niepotrzebnych zupełnie, nieodpowiednie napięcie, generalnie całość źle skonstruowana, szkoda czasu na oglądanie.
Primo BlackShit wydajesz sie koneserem kryminalow jak ja.
Widze ze obaj lubimy kryminaly noire z Aliandem Delonem a Samuraj i Klan Sycylijczykow to wg mnie jego dwa najelepsze filmy.
Moze przebija je tylko w Kregu zla rewelacyjne.
Pisanie o Amerykanskim lowcy z tak genialnymi zdjeciami i muzyka klimatyczna Bjork uwazam za w Twoim wydaniu przegiecie.
Doskonala gra Harveya Kaithela i debiut Newton na duzym ekranie.
Swoja droga dobry remake Hitchocka Maskarady z nia w roli glownej widziales?
Co do Mig-Mig niby funka kryminalow ale kobiety i akcja to jak facet i komedie romantyczne.
Jednym slowem wybacz babe ale to nie Twoja bajka.
Dzięki za ocenę psychologiczną jest bardzo mądra i pouczająca ;)
Po głębokim zastanowieniu ubolewam nad swoją oceną filmu, zaraz ją zmienię na 10 , aby było po Twojej myśli i
oczywiście nie będę oglądać filmów , które według Ciebie nie są przeznaczone dla kobiet :DDDD
Czarnodusznik81 nie zapominaj, że każdy ma prawo oglądać co mu się podoba i oceniać wedle własnych kryteriów, tak trudno to zaakceptować i uszanować? Czy jest to pogląd przerastający możliwości Twojego hermetycznego ''męskiego" umysłu?
Uzywanie slow ktorych znaczen nie zna sie prowadzi do calkowitego oglupienia.
Patrz wyraz hermetycznego.
Hermetyczne to jest Twoje ogladactwo filmow akcji.
Nie jestes mezczyzna wiec dla Ciebie kazdy film sensacyjny opierajacy sie na zasadach to nuda i dluzyzna widze.
Pewnie masz nascie lat to by wiele tlumaczylo.
Uwielbiasz wszystkich poprawiać, lecz sam nie jesteś nieomylny.
Napisałeś "debiut Newton na duzym ekranie", tymczasem to jej debiut to: http://www.imdb.com/title/tt0101898/
Aha - i byłbym wdzięczny gdybyś w ramach swojej krucjaty przeciw osobom nie zachwyconym tym filmem nie przeprowadzał analizy mojego gustu... :P