5,6 52 tys. ocen
5,6 10 1 52382
4,0 6 krytyków
Amerykańskie ciacho
powrót do forum filmu Amerykańskie ciacho

W skali 2/10.Nudny, ciągnący się,bez dobrych wątków, jakieś akcji.Pełen seksu i tyle.Nie polecam

ocenił(a) film na 9
annasz_20

Jeśli liczysz na akcje w filmie, nie ogladaj dramatów/ filmow obyczajowych.
W tym filmach chodzi o uczucia i podejmowanie waznych decyzji.
Co do seksu, nie ma tutaj go za wiele, ale fakt, jest troche bardziej
wyraznie pokazany niz w innych filmach, ale biorac pod uwage American
Pie... tam jest znacznie wiecej! :)

ocenił(a) film na 2
annasz_20

zgadzam sie w zupełnosci film beznadziejny

raffal_s

Powinien byc wiek, kolo nicka, wtedy wiadomo by bylo czy opinia jest wiarygodna czy tez nie. Bo zaloze sie, ze Ci piszacy, ze to lipa maja gdzies 12-17 lat i raczej nie wiecej. Duzo w tym winy dystrybutora polskiego, ktory nadal filmowi tak beznadziejny polski tytul. 15-latki sadza, ze to bedzie kolejna komedia dla mlodziezy, a potem zajezdzaja obraz na forach. To nie jest film dla dzieci i mimo, ze daleko mu do swietnosci to jest przynajmniej dobry. 7/10

Tyle, ze to nie jest komedia, a historia dla dojrzalych widzow, o dojrzalych problemach.

ocenił(a) film na 3
yazz_aka_maish

co ma wiek do wiarygodności opinii? 17 latek nie może posiadać umiejętności myślenia? to ja mam 2x więcej i dla mnie film można podsumować jednym słowem - ziew. a, dojrzałe problemy też mam. no i właśnie objawiła się wiarygodna opinia... :P

ocenił(a) film na 7
Cerbin

wiek moze duzo mowic. wieksze prawdopodobienstwo ze znajdziesz dojrzalego 25 latka niz 17 latka. choc na pewno trafi sie tez 25 latek mniej dojrzaly od 17 latka. pozdro film F PYTE. daje 7/10 dobry dramat/obyczaj

ocenił(a) film na 4
annasz_20

Nie za ciekawy film.To ten z gatunku z morałem na końcu,ale za nim dojdzie do końca można lekko przysnąc.

ocenił(a) film na 5
annasz_20

ten film to taki komediodramat,nie jest za bardzo smieszny,dramatyczny tez nie,oceniam go na 5 ;] duzo lepszy film o podobnej tematyce to "milosc,nie przeszkadzac " polecam

ocenił(a) film na 3
cwana

Zgadza się:) Dla mnie nudny i nic nie wnoszący. Przed końcem poszłam do kuchni robić herbatę, Małżonek i paczka się przemęczyli:)

ocenił(a) film na 7
zapatrzona_w_slonce

jak ogladacie grupowo dramaty to nie dziwie sie ze macie zepsute seanse. dramaty oglada sie w samotnosci albo maksymalnie w pare osob czujacych klimat. takie filmy oglada sie by sie wyciszyc i sklonic swoj mozg do reflekcji a nie do popcornu.

ocenił(a) film na 10
zapatrzona_w_slonce

jak masz małżonka, to najwidoczniej życie jakie przedstawiono w filnie jest ci już obce.

a co do dyskusji o wieku. sorry, ale 17 za przeproszeniem chuja wie o uwodzeniu kobiet

ocenił(a) film na 3
prezi

Ty nie jesteś samolotem, a jakoś nie masz problemów z ocenieniem Top Gun jako 10.10. co ma piernik do wiatraka?