dlaczego ten film ma tak niską ocenę ? zasługuje na mocną 8 to jest bardzo mądry obraz z
morałem niech każdy cwaniaczek , narcyzm go obejrzy i zastanowi się nad swoim życiem
.Świetna fabuła ,świetnie zagrany ,często śmieszny ale także czasami smutny ,nie
przerysowany i nie cukierkowy z zaskakującym zakonczeniem .na pewno zapamiętam .
A tam :)
Mi się spodobał, dałem 7. Bo jednak jakieś drugie dno tam było. A to że inni go tak oceniają to nie ma się co przejmować :)
No niestety jest się co przejmować faktem, co już nie tylko ja widzę, że ocena na filmwebie jest coraz mniej adekwatna do rzeczywistości. A to duża strata, bo filmweb bywał bardzo pomocny.
Film otrzymał by wyższą ocenę, gdyby na koniec główny bohater był rżnięty przez stado ogromnych murzynów za cole i frytki!
Miliard scen erotycznych i dawanie dupy za uśmiech.
Film z niesamowicie głębokim przesłaniem, albo dajesz dupy dalej albo zostajesz kurierem.
BRAWO:)
"Film z niesamowicie głębokim przesłaniem, albo dajesz dupy dalej albo zostajesz kurierem.
BRAWO:)" LOL. mi się podobało nawet, ale nie ma co się zachwycać.
Na prawdę tylko tyle wynieśliście z tego filmu? No zachwycać nie, ale zastanowić by wypadało.
Głównie dlatego, że 95% ludzi, którzy piszą posty na wszelkich stronach internetowych to w mniejszym bądź większym stopniu zakompleksieni frajerzy. Taka prawda:)
koszmar. A może dlatego że film jest wyraźnie denny? Znasz te 95% ludzi że wypisujesz takie rzeczy? Wracaj składać klocki