PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579478}

Anatomia strachu

Trespass
2011
5,5 28 tys. ocen
5,5 10 1 27846
4,2 19 krytyków
Anatomia strachu
powrót do forum filmu Anatomia strachu

Hmm..

ocenił(a) film na 6

No nie mogę zrozumieć aż tak mocnych słów krytyki. Wiadomo, że to żaden wybitny film, ale trzymał mnie w napięciu od początku do końca. Nienawidzę Nicka Cage'a więc go zostawiam, za to Nicole była względnie dobra. Nie ma się co czepiać. Za to najlepszy z aktorów okazał się Ben Mendelson <czy jak to się pisze...>. Moim zdaniem ŚWIETNY. I warto obejrzeć choćby dla niego. Wydaje mi się, że nie był tak zły jak mówi większość - może jest to u nich kwestia wywyższonych oczekiwań. Ja nie oczekiwałam niczego i dostałam dobry amerykański thriller na piątkowy wieczór z gorącą herbatką ;)
Mimo głosów krytyki polecam.

użytkownik usunięty
gosia2326

Komedię , nie thriller.

ocenił(a) film na 2
gosia2326

Mnie w napięciu bardziej trzymają wiadomości TVN, film jest po prosty "nędzny" z nudów nawet tej herbatki nie wypiłem. Posiadacz zamków Nicolas Cage, jest jak Will Smith, ma bananowy uśmiech i smętna powagę w każdym filmie taką samą. Ja rozumiem że trzeba grać żeby opłacać podatki za posiadłości, ale nic tu nie pomogło ani Cage, ani Kidman ani reżyser któremu wszystko się porąbało na koniec!
Ja jednak w przeciwieństwie do mojej poprzedniczki, nie polecam, lepiej pójść na spacer.

ocenił(a) film na 6
tegesno

Spacer też dobry, a Nicka nie znoszę i zgadzam się, że był beznadziejny. Za to Ben Mendelsohn... dopiszę że lepiej obejrzeć jakieś milion razy lepsze "Królestwo zwierząt", gdzie dużo bardziej widać jakim jest świetnym aktorem. niemniej trespass dobrze mi się oglądało
:)