PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=579478}

Anatomia strachu

Trespass
2011
5,5 28 tys. ocen
5,5 10 1 27846
4,2 19 krytyków
Anatomia strachu
powrót do forum filmu Anatomia strachu

Udział znanych ( i uznanych ) nazwisk nie idzie w parze z poziomem tego gniotka.

WhiteDemon

Jaka nędza. Nie oglądać!! Kolega powyżej ma rację. Gniot jakich mało.

ocenił(a) film na 9
WhiteDemon

każdy może mieć swoje zdanie ale ja uważam że ten film jest świetny.

eneye

Bez przesady z tymi negatywami. Film może nic nowego nie wnosi, ale ze względu na aktorów i w miarę spójny (choć niezbyt odkrywczy) scenariusz i poprawnie prowadzoną fabułę, jest całkiem przyzwoity, jak na standardy obecnego amerykańskiego kina.
Można obejrzeć, jak ktoś ma enkę, to zalega jeszcze we vodach. A jak komuś nie żal kasy to jest na DVD.

ocenił(a) film na 1
tarek12

Nie.
Ta pozycja nie jest przyzwoita.
Fabuła pisana na kolanie + bardzo przewidywalna.
Dialogi sztampowe i sztuczne.
Absolutnie nieprzekonywująca i drażniąca gra aktorów, którzy mając taki dorobek, tych ról powinni się wstydzić.
5 godzin klęczenia na grochu to byłaby odpowiednia kara;) dla Kidman i Cage'a za to ustrojstwo.
Wstyd, Panie Dziejku.

tarek12

Aktorów? Właśnie ze względu na aktorów ten film ominę szerokim łukiem. Konkretnie mówię o Nickolas'ie Cage'u, który ostatnio łyka wszystko jak pelikan i od baaaardzo dawna nie widziałem z nim przyzwoitego - co dopiero mówić dobrego - filmu. Wszedłem aby zobaczyć ocenę w nadziei, że może jednak coś się zmieniło bo zarys fabuły prezentował się interesująco, ale widząc jaką ten film ma ocenę śmiem przypuszczać, że jednak pozostało po staremu. Udział w obsadzie Nickolasa Cage'a wciąż można odczytywać jako "NIE OGLĄDAĆ !!!".

ocenił(a) film na 3
s2m

Dość nudny film. Przewidywalny..

ocenił(a) film na 1
s2m

Dokładnie, widać że odbębnia co ma do zrobienia.
Bez ducha kompletnie;)

ocenił(a) film na 7
WhiteDemon

Jak na moje oko film dobry na 7

ocenił(a) film na 1
shamponik

Nie wiem jakim cudem...;)

ocenił(a) film na 7
WhiteDemon

CUD nazywa się kwestia gustu

ocenił(a) film na 1
shamponik

Nie rozpatrujmy może tego w tych kategoriach, bo musiałabym powątpiewać w Twój, a tego nie chcę;)

ocenił(a) film na 7
WhiteDemon

Po obejrzeniu tego filmu zdziwiłem się jego oceną na tym portalu. Film wiadomo, nie jest jakimś super mistrzostwem świata, jednakże cały czas trzyma w napięciu, a oto w takich filmach chodzi!
Mi się bardzo podobał, troche lipne zakończenie, ale cóż.

ocenił(a) film na 7
WhiteDemon

Bzdura. Dobre Kino.