PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10032723}

Anatomia upadku

Anatomie d'une chute
2023
7,1 60 tys. ocen
7,1 10 1 59617
7,5 105 krytyków
Anatomia upadku
powrót do forum filmu Anatomia upadku

Jak może się ten film podobać? To nie jest, ani kryminał, ani dramat sądowy. Nuda! Ledwo, co wytrzymałem cały seans, kilka osób zresztą wyszło! Daję ocenę 1 za to, że skusiłem się na ten głupi film ufając ocenom na Filmwebie! Porażka!

ocenił(a) film na 1
Eltewat

Też byłem zaskoczony, że ma tu tak wysokie noty, a jest to największy gniot jaki kiedykolwiek widziałem. Zrobili dobrą akcję marketingową.... a ludzie z kina wychodzili już po 30 minutach

Eltewat

No jak ktoś potrzebuje tylko bang bang i głupawych komedii, to pewnie się nudził

ocenił(a) film na 8
Eltewat

Ja miałem salę wypełnioną po brzegi i wyszła tylko jedna osoba ;)

ocenił(a) film na 9
Eltewat

Takie czasy, że dla niektórych musi się dużo dziać :) Nie byłam pewna czy się wybrać na ten film właśnie przez takie opinie. Bałam się przedłużonego do granic możliwości nudnego gniota. Na szczęście zaryzykowałam, a film jest świetny. Zarys psychologiczny bohaterów i poznawanie ich krok po kroku w klejącej się w jedną całość historii. Nie, nie jes to kryminał z szybką akcją, więc jak ktoś ma takie oczekiwanie to faktycznie może odpuścić. 

ocenił(a) film na 3
Eltewat

Rzeczywiście nudny jak flaki z olejem i nic nowego nie pokazano są o wiele lepsze kryminały które nie dostały tyle nagród...

ocenił(a) film na 2
Lukasz_Bryske

Wytrzymałem 40 minut