Dobry?!?
Ja gdy ogladalem ten film to odczulem faktycznie napiecie! Caly film bylem faktycznie poddenerwowany ale nie z powodu ze film byl dobry ale z tego ze sie zastanawialem przez caly ten czas jak ja moglem wydac 9zl na kasete w wypozyczalni ! Tego filmu nie moge niestety porownac z zadnym innym poniewaz nie ogladalem filmu ktory by podchodzl pod ten sam poziom (No ewentualnie "Gulczas...")! Ogolnie film mnie strasznie rozczarowal! Ludzie nie robcie tego samego bledu co ja! Szkoda czasu na taki film !!!!
cos mi tu nie pasi
piszesz ze zawiodłes sie na tym filmie ze straciłes 9zł. ale nie piszesz na czym sie zawiodles co ci konkretnie nie pasowało gdzie znalazłes błedy w tym filmie. sorki ale czytam twojego posta jakbys nie widział filmu i kąbinujesz jakby ty innych zniechecic do niego
nie...
przykro mi bardzo ze tak pomyslales, widzialem film a zawiodlem sie poniewaz film oznaczony byl jako "mega hit" a nie byl ani mega ani hitem... Fabula jest prosta jak drut, aktorzy chyba dostali za male gaze bo 5 letnie dzieci lepiej udaja a akcja jest tak porywajaca jak reportaz z meczu szachowego... A zreszta... po co mialbym bez powodu zniechecac do filmu? Nie polecam tego filmu nawet moim wrogom i swego zdania nie zmnienie....
omijajcie ...
sorki wybacz, nie bedziemy dalej tego ciągnac, zerknołem na twoja strone na filmwebie i o co tam zobaczyłem zaskoczyło mnie BAARDZO. Oceniasz fwspaniałe, niektóre kultowe filmy tak krytycznie jak nikt inny chyba. Wywyższasz kiczowate produkcje w wiekszosci wiec nie mam co sie dziwic juz.
czemu?
Dlaczego? Nie wiem czemu boisz sie dyskusji ze mna? Poczulem sie przez Ciebie obrazony, mysle ze zyjemy w panstwie w ktorym kazdy moze wyrazic wlasne zdanie i ocenic kazdy film subiektywnie! TAK! Jak mi sie film nie podoba to daje mu niska ocene i nie zmieni tego nawet milion ludzi ktorzy mowia ze dany film jest "zajebisty"... I ja, i Ty, mozemy oceniac filmy wedlug wlasnych gustow ale jesli Tobie to nie pasuje i nie chcesz dyskutowac to jest to tylko twoja strata...
koniec
co tu dyskutowac, stwierdzam ze żyjesz innym zyciem na innej planecie inne filmy cię kreca i koniec. to co ty oceniasz jako super i mieszasz z błotem to co powinno byc błyszczace jak złoto daje mi tylko jedno do zrozumienia. : nie dogadamy sie nigdy. nie ma co gadac, lepiej skonczmy tę wymiane postów bo nie chce krzyczec na ciebie :P