PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=596817}

Angry Birds Film

The Angry Birds Movie
2016
6,4 41 tys. ocen
6,4 10 1 41259
4,7 12 krytyków
Angry Birds Film
powrót do forum filmu Angry Birds Film

Ten film, to dno. Jest żenujący i poza jedną sceną - jezioro mądrości - w ogóle nie jest śmieszny. Nudna i głupawa fabuła, bezsensowne i bzdurne sceny notorycznie wprawiały mnie w konsternację. Dodatkowo film jest brutalny. Dzieci uczy jedynie tego jak przywalić koledze na przerwie w szkole. Wraz ze znajomą wyszliśmy z sali w połowie seansu - notabene pierwszy raz w życiu. Porównywanie tego czegoś do kultowego już Shreka, to obraza dla tego drugiego. Na szczęście bilety mieliśmy darmowe. Tyle wygrać.

ocenił(a) film na 9
sirmatthew

Moim zdaniem uczy tego jak samotność może wpłynąć na kogoś i że przy bliskich osobach wokół można wiele zmienić. No, ale nie widziałeś końcówki i nie podobało Ci się, więc nie spojrzysz na to tak. No, ale oczywiście dziecku też można wytłumaczyć właśnie na czym polega ten morał, wcale nie jest to zachęta do agresji, ciekawie to przedstawili. No, ale każdy ma swój gust i to jest fajne :)

sirmatthew

i bardzo dobrze, niech gówniaki się uczą życia, w szkole trzeba tłuc trepów inaczej trepy stłuką ciebie i dzieciarnia powinna się o tym dowiedzieć jak najwcześniej

sirmatthew

Stuprocentowa zgoda. Skończyłem seans po pół godzinie. Humor, który albo jest infantylny, albo zdecydowanie ZBYT nieprzyzwoity jak na bajkę dla dzieci. Nie rozumiem tak wysokiej oceny.

sirmatthew

jak dla mnie to nie jest bajka dla dzieci a dla doroslych przyklad - nauczycielka terapii gniewu ustawia Reda w dziwnej pozie i pyta sie go czy robil to juz kiedys - a on ze nie na 1szej randce ;D ten humor raczej celuje w starsze pokolenia ale tez madrze pokazuje osobe ktora jest outsiderem.

ocenił(a) film na 7
sirmatthew

Cholera... oglądaliśmy ten sam film?