Angus, stringi i przytulanki

Angus, Thongs and Perfect Snogging
2008
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26125
4,7 3 krytyków
Angus, stringi i przytulanki
powrót do forum filmu Angus, stringi i przytulanki

Nie zgadzam się z NIEKTÓRYMI że to jest film dla 13-15 latek ja mam 17 lat i z chęcią obejrzałam ten film nawet kilka razy polecam wszystkim którzy się wachają:->

ocenił(a) film na 8
vanessa0005

nikt się nie wacha, raczej waha, jeśli już. (nie to, że jestem wredna, chociaż to też, ale w tym wypadku to po prostu moja miłość do ortografii <3)

jak już piszę, to powiem Wam, że ja się zgadzam z NIEKTÓRYMI, chociaż to też nie do końca. Mam 15 lat i uwielbiam ten film, znaczy może nie uwielbiam - lubię, ponieważ uważam, że jest to jedyny film nakręcony na podstawie takiej nastoletniej książki oraz jedyny film dla nastolatek w ogóle, który jest naprawdę dobrze zrobiony, nie ma tu żenującego humoru i żartów o sikach. Jednym słowem: przyjemnie się go ogląda i jeśli nie mam akurat co robić, to po raz 215823584609874 wybieram Angusa właśnie.
Myślę, że za 2 lata będę po niego sięgać równie chętnie, dlatego też nie mogę zgadzać się do końca ;)

ocenił(a) film na 10
vanessa0005

zgadzam się z Tobą w 100%, ja mam 20 i się w nim zakochałam!!! :D:D:D

ocenił(a) film na 7
vanessa0005

również mam 17 l. i też strasznie podoba mi się ten film ^.^ mam zamiar oglądać go częściej ( dotychczas 3 razy ) i podać ten tytuł dalej, ale również szukam podobnych filmów znacie jakieś ? ^.^

ocenił(a) film na 7
Adzix_fanka

Co tu duzo mowic, z autopsji wiem, ze dziewietnastolatkom tez sie spodobal. Ten caly Robbie to rzeczywscie fajne ciacho ~~

vanessa0005

Najlepiej ogląda się ze znajomymi, mam 20 lat i popłakałam się na nim ze śmiechu:D Jeszcze nie raz do niego wrócę.

ocenił(a) film na 8
idasiek

Ja mam 17 lat i uważam, że film był bardzo ciekawy. Bardzo podobała mi się mimika twarzy głównej bohaterki. Szkoda tylko, że film tak bardzo odbiega od wydarzeń książkowych, która była zdecydowanie ciekawsza. Ale ogólnie bardzo przyjemnie oglądało mi się ten film. Jeden z lepszych film dla nastolatek. 9/10.

ocenił(a) film na 6
vanessa0005

juz CI mowie autorze jak to jest.
widocznie nie dojrzałaś jeszcze tak jak 17nastoletnie dziewczyny. Owszem podobac się moze podobac (sam mam 20 lat) i spodobał mi się nawet lecz to widac ze ogolnie film jest dla młodszych dziewczyn ktore są niedojrzałe, bardziej ich ta tematyka interesuje.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
astok0

za to ja nie zgodzę się z Tobą. Napisałeś, że "ogolnie film jest dla młodszych dziewczyn ktore są niedojrzałe". Osobiście uważam, że nie masz racji. Okej, mam 15 lat, ale nie rozumiem, dlaczego uważasz, że zachwycać się nim będą tylko te małe, niedojrzałe, głupiutkie
nastolatki. Musze być niedojrzała, żeby zakochać się w tym filmie?

A tak btw: Robbie jest przecudowny :D

ocenił(a) film na 4
KaraMars

Ja też mam 17 lat i jakoś nie uważam,że ten film jest genialny,cudowny a nawet dobry.Dla mnie średniak nic ciekawego.Poprostu każdy ma inny gust,mi osobiście się nie podobał aż na tyle.Ogólnie cała historia fajna ale jakoś nie było tego "czegoś".Mogli się bardziej postarać.