Wprost kocham tę książkę film jak mniemam na pewno będzie gorszy, bo po prostu nic nie może przebić Zwierzeń Georgi Nicolson, ale co mnie martwi to to, że na pewno wywoła zbiorową fascynacje u nastolatek, a ja lubiłam cieszyć się tą książką jako jedna z nielicznych.
Już nie mogłam się nadziwić dlaczego sfilmowali ,,Pamiętnik Księżniczki" i ,,Zwierzenia nastoletniej gwiazdy" a nie nakręcili jeszcze Georgii, to moja ulubiona seria.
tylko ta seria juz teraz jest popularna nie jesteśmy więc takie nieliczne ;)
Ale dobrze by było gdyby Bravo, funclub i inne nie zaczeły zaraz zachwalać filmu bo jeszcze wyjdzie z tego konkurencja dla HSM :P
Właśnie o to się martwię, że oni zniszczą te pokłady humoru które są w tej książce i wyjdzie z tego słodki film dla różowych nastolatek i modle się o to, żeby nie było za dużego rozgłosu w związku z tym.
też bardzo lubię tą książkę. Ale obawiam się filmu bo napewno bedzie gorszy od książki i przypuszczam że scenarzyści dodaja od siebie jakieś śmieszne sceny których nie ma w ksiązce :)
pozdrawiam wszystkie czytelniczki GN
jest na pewno mocno skrócony, bo w pierwszej części jest już Dave Jajcarz, a on był chyba dopiero w 3.
Łeee, nienawidzę jak upychają parę części w jednym filmie...Tak jak dodawania rzeczy których nie było w książce. Czytałam na oficjalnej stronie, że dodali motyw, iż Georgia urządza wielkią imprezę urodzinową o_0 No bo przecież bez tego fabuła nie byłaby wystarczająco krejzi.
Książka jest świetna ;) Czytałam całą serie chyba już milion razy i mogłabym kolejny milion ;D Mam nadzieję, że filmu totalnie nie zepsują jak to czasem bywa...
A ja film oglądałam i powiem, że przegięli ostro :/ pozmieniali baaardzo dużo. W zasadzie to nie jest ekranizacji książki pod tytułem "Zwierzenia Georgii Nicolson" tylko jakiś film dla młodzieży o podobnych wątkach. Żal. Po prostu żal.