PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=417531}

Angus, stringi i przytulanki

Angus, Thongs and Perfect Snogging
2008
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26128
4,6 5 krytyków
Angus, stringi i przytulanki
powrót do forum filmu Angus, stringi i przytulanki

Ile książek

ocenił(a) film na 4

Ile książek (tomów) obejmuje ten film??
Bo z doświadczenia wiem że często łączą kilka części (Pamiętnik Księżniczki, Stowarzyszenie Wędrujących Jeansów)

ocenił(a) film na 7
Shannon_7

Jest cała seria książek pt "Zwierzenia Georgi Nicolson" autorstwa Louise Rennison
Każda z nich ma swoje podtytuły:
-Angus, stringi i przytulanki
-Ciao bella, czyli w sidłach miłości
-Jak oswoić włoskiego rumaka
-Jak rozkochać w sobie każdego chłopaka
-Kłopoty z dyndakami
-Spoko, założyłam bardzo duże gacie
-Tańcząc na golasa
Czyli jak widac części jest 7. Czytałam wszystkie i musze powiedzieć że czyta je się o wiele lepiej niż ogląda film, chociaz kiedy najpierw się czytało a potme oglądało można film oglądnąć pod troszkę innym kontem.
W każdym razie książki polecam goraco. Czyta je się jednym tchem, szybko przyjemnie czasami smiejąc się do łez :)

kamiqa

Chyba źle zrozumiałaś jej pytanie. Myślę że autorce tego tematu chodziło o to, ile tomów "zawarto" w filmie? A nie ile jest tomów książki. W każdym razie ja na to pytanie nie odpowiem, bo filmu nie widziałam :)

ocenił(a) film na 10
kamiqa

Mam pytanie i proszę o szybką odpowiedź czy któraś / któryś z was jest w posiadaniu e-booków? I czy byłaby / byłby skłonna/y je wysłać?
Mam nadzieję, że macie bo bardzo mi zależy ;)

ocenił(a) film na 10
Shannon_7

wydaje mi się, że tylko jeden. film był oparty na pierwszej części. bo chyba dopiero w drugiej książce Ginger jest z Dave'm Jajcarzem (:
ale trochę pozmieniali scenariusz, np. scena z wypadającym kosmykiem nie miała miejsca na plaży, tylko w drzwiach jej domu ;p

Carmen_14

Na samaym początku filmu jest napis ze film jest na podstawie książek:
"Angus, Stringi i przytulanki" i "Spoko, załozyłam bardzo duże gacie" czyli dwóch pierwszych ksiażkek ale ta część z drugiej książki jest chyba "urwana"...

ocenił(a) film na 10
J_BiN

o racja, właśnie obejrzałam początek i to wychwyciłam.
kurcze, często się tych napisów w ogóle nie widzi.