PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=417531}

Angus, stringi i przytulanki

Angus, Thongs and Perfect Snogging
2008
6,3 26 tys. ocen
6,3 10 1 26117
4,6 5 krytyków
Angus, stringi i przytulanki
powrót do forum filmu Angus, stringi i przytulanki

Jest dobry...

ocenił(a) film na 7

...pod względem ukazania dzisiejszych nastolatek. No po prostu żywcem wyjęte! Te intrygi, te 'problemy', prawdziwe studium.......... To jedyny plus, więcej tu głupich scen i nieustannego grzania się na 'superciacha'. Ode mnie 4/10

ocenił(a) film na 3
buszasz

Jak miałam 14 lat to nie zachowywałam się tak jak one. Film poleciła mi przyjaciółka, niestety, zawiodłam się. Strasznie durnowaty i pusty.

ocenił(a) film na 8
lajna666

nie wszystkie '14 latki' zachowuję się tak jak one,ale jednak większość tak.Przeważnie wszytskie młodzieżowe komedie tego typu mają ten sam wątek,ale ten ukazuje trochę co innego,choćby przez Georgię,która ciągle miała jakieś głupie wpadki. A te głupie sceny oglądając je po raz kolejny to rozśmieszały mnie,pod wpływem swojej głupoty ;p odemnie 8

ocenił(a) film na 5
buszasz

sama prawda, tak to dzisiaj wygląda. no cóż i tak nic nie zmienimy, niestety...

ocenił(a) film na 1
buszasz

Ja się nigdy tak nie zachowywałam i Bogu dzięki :D W głównych rolach można by było obsadzić parę dziewczyn z mojej szkoły. Daję 1 pusty, badziewny film.

metallicax

Mnie się średnio podobał ale oglądając mi się dzieciństwo przypominało, nie było aż takie karykatyralne, ale każda dziewczynka się platonicznie kochała w jakimś starszym (~13 letnim) "mężczyźnie" :p i wzdychała jak się spojrzał i szalała ze szcześcia jak się uśmiechnął, cały urok podstawówki:)