Może byc fajny, tylko trochę mi sie nie podoa mi się głowna odtwórczyni roli. Jest trochę dla mnie za brzydka:P
Georgie nie była zbyt ładna już w książce poza tym jest ok. Ma duży nos i wszystko się zgadza jest taką Georgią jaką ją sobie wyobrażałam w filmie wygląda spoko. Tylko zawsze myślałam, że Angus jest rudy.
mi się wydaje ze aktorka jest odopwiednia. przynajmniej z wyglądu :)
A odtwórca Robbie'go jest za przystojny ^^
Ta ;) Ja tam najbardziej zawsze lubiłam Davea, Robbie jest za poważny choć fakt w filmie jest fajny, a ten Masimo jak to określił Dave "To znany włoski homoseksualista".
Ej, to że ktoś ma duży nos nie musi zaraz znaczyć, że jest brzydki! Ja mam duży nos, a uważam, że jestem ladniejsza od tej dziewczyny ;P
Co do Georgi, mi też wyobrażała się ładniejsza, taka bardziej szlachetna, jak Jas. Zresztą, sądzę, że musiała w książce być ładna skoro chodziła z BS. A tak poza tym, to aktorka się niezupełnie zgadza, bo Georgia miała zielone oczy i była chuda.
E, nie była chuda i też nie była porażająco ładna i o to właśnie chodziło. Kiedyś jak się oceniały za figurę miała chyba 6.
Ale błagam dziewczyny wdziałam kilka scen z tego filmu i ciężko by było znaleźć dziewczynę która oddaje jej charakter i do tego ma zielone oczy itd.
Mnie raczej pasują wszyscy z wyglądu oprócz Rosie, ale też jest fajna, a chłopak który gra Dave'a jest wprost do tego stworzony.
Moim zdanie Jas nie pasuje,powinna miec grzywke,ale najgorsza jest Namita(czy jak jej tam)ksiązkowa ellen wyglada jakby miala 10 lat :/ Georgia na poczatku mi nie pasowala,ale teraz sie przekonalam :)
Mi też Ellen nie pasuje. Ta aktorka jest o wiele mniejsza od reszty dziewczyn i jakoś nie pasuje. A Jas stanowczo powinna mieć grzywkę, przecież Georgia co chwilę krytykowała jej włosy :] to było bardzo zabawne. No i sama Georgia wydaje się być za mało... georgiowata :p jeśli rozumiecie o co mi chodzi. Wygląda na cichą i spokojną dziewczynę, a tymczasem nasza bohaterka to wulkan! Masa zwariowanych pomysłów, szalone przygody.
Nie wiem czemu, ale coś czuję, że ten film zepsuje mi trochę moją własną wizję książki. Każdą część czytałam już chyba z dziesięć razy i zawsze mam niezły ubaw, natomiast obawiam się, że na siłę upchają w tym filmie całą masę zbędnych rzeczy i na dodatek zmiksują od razu kilka części... Ech.
A powiedzcie mi, czy to tylko jakaś moja wizja czy mi się dobrze wydaje, że Rosie nosi okulary w książce? Wiem, że to szczegół, ale ja sobie ubzdurałam, że je ma, a tymczasem w zwiastunie tego nie zauważyłam.
O ile wiem, to Ellen nawet w filmie nie było;p
Jest Gee, Jas, Jools i Rosie, która powinna nosić okulary.
A Georgia jak dla mnie tez powinna być ładniejsza.
A mi sie podobala Georgia w filmie nie byla pieknoscia i to jest ok ;)))))))))
I fajnie ze na jej miejsce nie bylo lali jak jest zawsze w komediach.
To byl fajny film bardzo smieszny ;DDDDD
no tak, bo zamiast Ellen jest Namita, no, ale moim zdaniem, to przegięcie. Jak można zmieniać w ogóle całą jedną postać? Ale ok, może okaże się, że film to jednak bardzo dobra produkcja i na to też liczę :)
Gee jest dobrana idealnie :p przeciez w ksiazc pieknoscia nie byla :D
wedlug mnie ellen to katastrofa,a Jas powinna miec grzywke!!
Kto wie kiedy bedzie premiera w polsce??
a Georgia powinna byc z Davem ::P:P
A więc:
mi tam Georgia, znaczy aktorka ją grająca, tak bardzo nie przeszkadza. Aczykolwiek, uważam że mogli wybrać trochę inną. Ładniejszą?. No nie wiem.. coś mi nie pasuje..
Natomiast co do Robbiego to inaczej go sobie wyobrażalam. Znam tego aktora ze "Zlodziejaszków". I nawet go polubilam. No. Już się nie mogę doczekać, kiedy obejrze ten film. Jednak wkurza mnie to, że ściskają parę części w jednen film. Tak samo bylo w " Stowarzyszenie wędrujących dżinsów 2". Zal.