7,4 16 tys. ocen
7,4 10 1 16493
5,3 3 krytyków
Annapolis
powrót do forum filmu Annapolis

leciał na TVP 1 ;d wart obejrzenia, szczególnie spodobały mi sie sceny bokserskie :)

ocenił(a) film na 8
stridajin

Oglądałem go 1 raz dopiero ubiegłej nocy. Podobał mi się. Miałem dać 7, ale ostatecznie wystawiłem 8- może dlatego, że mimo pewnych różnic, znajduje się w sytuacji życiowej podobnej do tej, w której znalazł się główny bohater. Naprawdę budujący film.

ocenił(a) film na 8
stridajin

ja wlasnie te sceny uwazam za najslabsze z calego filmu, cienko to wygladalo, franko skakal jak kogucik, rzucal sie na wszystkie strony niesamowicie i to mnie troche razilo, zwazywszy na to, iz troche filmow bokserskich widzialam i te fragmenty nie wygladaly przekonujaco. jednak film faktycznie wciaga i mimo poznej godz obejrzalam do konca:D polecam

ocenił(a) film na 8
monia2588

no może w tym filmie nie są najlepsze sceny bokserskie jakie widziałem, ale ogólnie film wart obejrzenia ;d

ocenił(a) film na 6
stridajin

Film o silnej woli o marzeniach mlody ludzi film na 6/10

stridajin

ja w prawdzie w ogóle nie przepadam za filmami tego typu. natknęłam się na niego chcąc obejrzeć jakieś filmy z Franco (ostatnio mam taki system oglądania filmów wg. wybranych aktorów). ale muszę powiedzieć że ten film mnie powalił. może momentami był przewidywalny, ale i czasami zaskakujący. Więc oceniam go na duży plus:)